Marknad

Idag har jag varit uppe sen 8 imorse, kan inte fatta hur jag kom upp men det gjorde jag :P Så drog vi till encants marknaden, regnade lite så där va inte så mycket dom där brukar vara. Men jag köpte en jacka för 5 euro och en fiiiiiiiin rosa resväska som jag ska ha till fuerteventura. Den är ju så himla fin! Haha :)

Fredag idag, sista dagen på jobb sen är det vacation för mej en vecka! Åhh så underbart. Det kommer gå snabbt nu känns det som, åker på mån, kommer hem på lör.. sen kommer mamma och pappa efter två veckor, sen är det ju december och sen åker jag hem! Eller hem, haha, hem till Sverige, mitt andra hem? Känns som hemma här nu ju. Längtar tills december också, julbelysning i hela Barcelona.. shoppa julklappar, lucia.. haha vi snacka om att vi ska ha ett luciatåg på jobb, alla vi tjejer i min grupp. Får vi fan göra tycker jag :P

Just det ja, jag bokade en resa hem igår, för andra gången.. så jag kommer hem den 22e istället på måndagen. Bra vaa?

Haha sa precis till amanda och ida att det känns som 100 år sen jag träffade min älskling, dom bara "eh det var ju i förgår?" Men det känns som en evighet, saknar honom. Får se vad vi hittar på i helgen, nått blir det väl!

Nu ska jag hänga upp min tvätt, duscha och powerwalka till jobb igen!

Vintern är här

Uh fyfan vad kallt det börjar bli nu... gracias dios att jag åker till värmen om bara 4 dagar ;)

Jävla skit sterling som jag skulle åka hem med till sverige har ju gått i konkurs. Så nu måste jag hitta en ny resa och det snabbt, blir inget direktflyg för det är svindyrt nu så jag får ta ett sånt jobbigt med byten. Och jag hoppas verkligen att jag får mina pengar tillbaka. Alltid nått jobbigt som ska hända mej.

Nu ska jag fixa till mej och ta en powerwalk till jobbet. Ska bli sköööönt :)

Hejdåååå

världens bästa



Min baby är världens bästa... så underbar ;) 

corazon de melon <3


Nu ska jag jobba, tjiiing!


Mysig dag

Jävlar vad jag bloggar mycket idag! :P

Sitter här helt ensam nu, kom nyss hem från min baby, Amanda och Ida är på bio. Idag har det varit en riktigt bra söndag. Pigg och utvilad, var uppe tidigt, powerwalkade ner till playan, guuuuud så varmt det har varit idag! Folk badade, solade, spelade volleyboll och allt möjligt. Vi ångrade lite att vi inte tog med bikini men trodde fan inte att det skulle vara så varmt. Men vi låg och solade ändå i nån timme sen tog vi en glass i solen (lönt:P) och powerwalkade hem igen. Svetten rann kan jag lova så varmt det var. OCH DET ÄR DEN 26E OKTOBER FATTAR NI? Hahahah :) Jag blir så lycklig!

Sen var jag hemma ett tag, vilade lite.. e fortfarande inte helt kry i kroppen tror jag. Kan bara äta lite åt gången annars mår jag sjukt illa. Men det är iofs bara bra ;) Älsklingen ringde när han vaknade (typ 17-18 tiden haha) blev kanske lite hårt igår? Så jag gick dit, käkade som alltid och massa mys. Vi brukar alltid ligga på soffan med tvn på, och dom visar alltid sånna spanska humor program typ Jay Leno fast i spanien och jag har kommit på mej själv att jag ligger och skrattar och hänger med i pratet fast allt är på spanska. Utan att jag själv tänkt på det. K bien eh? ;) Åh sen skulle han jobba ju, ville verkligen inte det idag.. vill bara vara med honom hela kvällen. Får se om jag drar ner till baren en runda senare och åker hem med honom eller om jag kan hålla mej vaken tills han slutar så han kan hämta upp mej. Jobbar ju sent nästa vecka så :)

Nej nu tycker jag tjejerna ska komma hem, var man inte sällskapssjuk innan så har man iaf blivit det här nere!

Besoo!


26:e oktober

Godmorgon!

Klockan är 09.53, här är strålande sol och 20 grader varmt och nu ska jag och Ida på powerwalk ner till stranden.
Hur har ni det där hemma? ;)

......och jag saknar min Turid sååå mycket!


One moment...... "Vilken jävla studeåååå?"



Ännu mer kräk och maginfluensa :/

Fyfan alltså, idag har varit den värsta dagen på väldigt länge. Jag kräkte ju som sagt i tisdags morse men sen blev det bra igen, var ute och cyklade med älsklingen på eftermiddagen, jättemysigt, i bara shorts och linne i slutet på oktober :)
Sen när vi kom hem frammåt kvällen och hade käkat och så så började han känna sig dålig. Så hela natten spydde han, jag fick ta hand om honom lille stackaren. Och det var tydligen en riktig maginfluensa han hade fått då.
Nästa dag var jag hos honom hela eftermiddagen och kvällen, var en riktig sjuksköterska, jag blir ju så typ mammig haha när min lille älskling är sjuk.
Och igår var ju Turids sista dag (saknar dej redan gumman) så det blev lite hejdå drinkar här hemma igår kväll men ändå lungt. Och när jag vaknade i morse mådde jag så illa att jag trodde jag skulle dö. Så jag har ju blivit smittad med en rejäl maginfluensa. Bara spydde och spydde hela förmiddagen, ont i hela kroppen hade jag och har fortfarande. Som tur var ringde han mej och ville vi skulle ut och hitta på nått efter mitt jobb. Jag bara: "Jag är jättesjuk!" Snyft.. Och jag måste till sjukhuset men jag kan inte röra mej.. bara spyr.. snyft snyft.. Naaw så han kom och hämtade mej, skulle egentligen till sjukhuset med honom men jag var inte kapabel till det. Man måste nämligen gå till sjukhuset och få ett intyg för att få betalt från jobbet, cp spanien. Jaja iaf, åkte hem till honom, så fick han vara sjuksköterska denna gången. Bäddade ner mej i soffan, satte på engelska filmer till mej, fixade dricka... vi tar ju han om varanndra så himla mycket :) Var uppe var 10e minut och spydde i flera timmar hos honom också, så jävla obehagligt. Tur att jag var där.. hade inte klarat det ensam hela dagen.
Tillslut lyckades jag somna och sov ett bra tag sen när jag vaknade kände jag äntligen att spyattackerna var slut. Tvingade i mej lite mat som han hade fixat och mådde ännu bättre efter det. Och nu är jag hemma igen, han är och jobbar ju :/ Min lille lille älskling... han är sååå underbar!

Ikväll ska jag bara sova.. mår fortfarande piss, är helt utmattad i hela kroppen, usch. Hoppas det blir bättre tills imorgon.

Och bara 1 vecka och 2 dagar kvar tills fuerteventura nu! Tur att maginfluensan kom nu och inte då!

Natti!

Kräk!

Godmorgon! Vaknade imorse av att jag hade värsta illamående attacken, inte skönt alls. Och när jag väl gick upp var det bara rakt in på toan direkt, spydde 2 ggr och nu mår jag väl rätt ok igen. Skumt.

Tror det är trötthet, var uppe sent igår, ida slingade håret på mej (tack gumman) så nu ser jag ut som en morot ;) Tror jag hade i det för kort tid. Längtar tills december och sverige, till min frisör och mitt solarium! Vi skulle ju sola häromdan (kanske har skrivit detta innan) iaf, dom behövde vårt fucking pass för att vi skulle få sola! Alltså spanien.. suck, lagom komplicerade dom ska vara med allting. Och inte nog med det, det kostar 13 jävla euro för 18 minuter.. fatta.. det är 130 kronor så nej tack, får vara vit tills december, det är vi ju allihopa så no pasa nada.

Idag jobbar jag ju tidigt, skulle egentligen gå till jobbet men jag blev hemma, känner inte för att gå dit när man har spytt hela morgonen.. Igår gick jag hem hela vägen, duktig som jag är! Måste få in det som rutin.. riktigt skönt är det, speciellt när man sitter ner hela dagarna annars.

Nu ska jag vila lite igen, ska ju ut och cykla med min älskling idag haha, han tyckte jag behövde det ;) Hoppas jag mår bättre framåt dagen, pallar inte om det ska vara nån magsjuka eller nått sånt.

Ok.. hejdå ddådådådå!

På riktigt..

Gokväll! Tänkte dra iväg ett snabbt kvällsinlägg innan jag går och nannar. Jag är så lycklig idag ju ;)

Jag har varit lite upp och ner sedan i onsdags, blev ju som sagt lite tjafs med honom då. Det är ju så svårt när man inte vet vart man har varanndra, när man inte riktigt vet vad vi är. Iaf, så jag jag hållt mej undan i några dagar. Igår spelade han på city hall så jag, amanda och ida (vår nya flatmate) drog dit. Så roligt som vanligt.. kl 5 när det stängde slängdes dom flesta ut, dörrarna stängdes och vi var ett gäng som fortsatte festen där med gratis drinkar, helt galet. och han var världens sötaste hela kvällen.... han bara: får jag fråga dej en sak? Vill du vara min flickvän? På riktigt? Haha jag blev helt chockad typ.. och sen kom det lite tårar, känslig som man är :P

Så jaa.. det var väl det jag ville få sagt, att nu är vi väl tillsammans :) Och jag är jättekär!



Såhär snygga är jag och mina flatmates en lördagskväll innan utgång.. Guapas! Bara Bill som saknas!





Böret o Turid på äventyr i Barcelona

One moment.



Ett telefonsamtal med vår Guapo hyresvärd:
Guapo: Hi. I'm Bill.
Turid: Hola.
Guapo: Again.

På jakt efter ett internetcafé:
Böret: Dä är ju ett.
Turid: Nej, det är där man kan växla pengar.
Böret: Men där då?
Turid: Nej, det är akupunktur.

På bussen på väg till jobbet:
Turid: Kolla vad många vespor!
Böret: Va, väskor?
Turid: Nej, vespor.
Böret: Va, en väskaffär?
Turid: Nej, vespor. Moppar!
Böret: Ahaaa!

Vinpimplarkväll i lägenheten:
Böret: (tänder en cigg)
Turid: Vem faan är det som röker på?
Böret: Va?!
Turid: (går ut på balkongen)
Böret: Vad gör du?
Turid: Det är nån som röker på!
Böret: Har du Holkens tröja på dig?
Turid: Aaah, det förklarar saken!

Konversation mellan Böret o Guapo:
Böret: But we need a new washing machine!
Guapo: Well, why don't you look at the yellow pages?
Böret: How do you think I could do that? I don't know any Spanish!!!
_______

Lista på vad som ej fungerar i denna underbara lägenhet:

Toaletten gick ej att spola, nu går det.
Duschen hade inget varmvatten, nu har den det.
Duschen hade stopp, nu har den ostopp.
Vi hade en ugn utan ugnslucka.
Nu har vi en spis med ugn, men gasen går inte att tända.
Vi hade en tvättmaskin, som inte tvättade rent.
Sen fick vi en tvättmaskin utan vatten.
Nu har vi ingen tvättmaskin.
Diskhon har stopp, går ej att suga upp det som gör stoppet. Kanske är en mus?
Vi hade inget element.
Nu har vi ett element, fast utan tillbehör, så det fungerar inte. Den bor i en kartong nu.
Vi har inget varmvatten i badrumsvasken, och kommer aldrig få det, för det är bara en kallvattenskran där.
Vi har en dammsugare som inte suger, men vi vågar inte byta påse.
Våra skåpsluckor trillar av och ingen vill hjälpa dem.
Eluttagen är som rena nyårsafton. Gud så festligt, fest varje dag i våra eluttag.

Böret o Turid går på diet - för usch o fy för att bli fet
Bara sallad och protein - då bli man faktiskt riktigt fin
Solraium är nu något vi måste ha
För att vara så här vita - det kan ju inte va bra
Böret o Turid på äventyr - bättre än så här kan det ju inte bli!

Skinnybitch

Nu jävlar börjar mitt nya liv. Alltså jag har blivit så jävla fet sen jag kom hit här, det bär helt sjukt.. varenda gång vi ska ut och jag ska välja kläder så börjar jag nästan gråta för jag ser ut som en korv i allting! Stackars amanda och sandra som får stå ut med mina ryck :P
Men iaf, igår kom jag och sandra på att vi ska gå på diet tillsammans. Hon åker ju hem om 1 vecka så det blir stenhårt nu och mitt mål är ju fuerteventura om 2 veckor. Kan inte visa mej i bikini såhär, no way! Vi började lite smått igår, gick hela vägen hem från jobb och idag ska vi handla hem massa sallad och sånt sen gå till jobbet! :D Jag är så peppad nu!

Har ni föresten hört om skinnybitch dieten? Man dricker massa vodka cola light (innehåller nästan inga kalorier) och meningen är att man ska dricka så mycket att man ligger och spyr hela nästa dag. Så gör man av med ännu mer! Haha, det var tjejerna på jobbs förslag, tror dock att vi hoppar över den!
Ska ut och cykla med honom nästa vecka också, åh vi jobbar tidigt ska bli så skönt! Sen ska vi till ikea nån dag också, handla lite tavlor och kuddar och sånt tänkte jag :)

Just det, den svenska festen var väl sådär, eller det var ju bra men det blev lite tjafs så jag var lite ledsen. Men nu är det bra igen hoppas jag...

Nej nu måste jag röra på mej, ska ner till affären och handla sallad :P


Här kommer en bild från onsdags, ser askonstig ut jag vet haha

överseg

uh här sitter jag och ska snart gå till jobb. Vill bara tillbaka till honom och nanna :/

Var på nasty monday igår... var väl sådär, klarar inte riktigt av sån tung rockmusik. Och sjukt varmt var där, svetten bara rann. Innan var jag hos honom och käka, gick dit direkt efter jobb. Sen skulle han jobba så jag gick hem och fixa till mej sen mötte jag upp amanda och hennes kompis utanför nattklubben. Sen kom min älskling dit också så jag var med honom där. Blev rätt lungt faktiskt, vi drog hem redan vid 5 (!) så hem och käka igen haha, kolla tv och snacka som vi alltid gör. Somnade väl 8 imorse och nu e jag trött som en getabock.

Ikväll ska jag och sandra till roxy med storholken hahahha... ska bli skoj :) Och imorn är det ju den svenska festen som han fixar, ååh ska bli så roligt!!

Nej måste klä på mej nu, ska försöka hinna inom starbucks innan jobb också! See ya!

Och guuuud vad jag längtar tills fuerteventura, ska bli så underbart! <3

Två resor :)

Gokväll! Snacka om att jag är seg, kom precis hem från honom, har legat där och slappat hela dagen, han har lagat mat till mej och tagit hand om mej :P Världens sötaste....

Var ute igår, blev rätt hårt. Var först och käka med tjejerna sen drog alla åt varsit håll typ. Så jag och Tonia gick till hans bar, alla där skulle ju ut efter stängning, hade hyrt vipen på en nattklubb och det var inte bara vip utan super vipin. Ett helt privat rum som var som en liten egen nattklubb med gratis drinkar mm. Sjuuuuukt roligt hade jag, som alltid när jag är ute med han och hans kompisar. Festade där tills dom stängde kl 6 på morgonen och sen trodde jag ju vi skulle hem och nanna men neeejdå, då blev det efterfest med alla hans kompisar. Naaw dom är så söta alltså, jättesnälla allihop. Dom hade sagt till honom igår att jag är en docka, alltså docksöt och att dom tycker om mej och att vi är så fina tillsammans blablbalbla... :) så gulliga.

Idag har vi bara segat som sagt, legat och pratat om att vi skulle åka nånstans, var ju inne på fuerteventura innan så vi fick rycket (eller mest han haha) och bokade en resa :) så nu ska vi åka till fuerteventura! 3e till 8e november... åh ska bli så mysigt! Och jag har bokat en resa till, hem till sverige i december. Så jag kommer hem den 21e december och åker tillbaka den 30e. Nice!

Ikväll ska jag nog bara va hemma, var ju planerat att vi skulle till city hall men jag pallar nog inte. Är såååå seg. Och hostig och ont i halsen som vanligt :/ Så jag stannar nog här hemma med sandra och dricker lite vin och myser.

Mmmmmmmm jag tycker om honom så sjuuuuuuuuukt mkt!


Hit ska jag och min älskling



mayonasa sabor suave

är min favoritsalsa :) Bara så ni vet!

vet att jag är dålig på att skriva dessa dagarna men har inte haft tid. Hela helgen var jag med honom, var på tatueringsmässa i lördags, helt galet haha.. så mkt crazy folk. Sen laga vi middag hemma hos honom och myste, vi har ju det så hiiiiimmlaaa mysigt :P På kvällen skulle han jobba sen spela på city hall så vi förfesta här hemma med massa tjejer från jobb, jag och amanda har gjort VÄRSTA dansen till VÄRSTA schlagern haha... så vi visade upp den och fick den på film också, kanske kommer upp här, vem vet ;) sen drog vi till city hall vid 3 tiden. Riktigt roligt var det, bara massa gamla goding låtar som jag och amanda öste till som aldrig förr :D Jag hade ju bränt en svensk cd till honom för där är typ asmkt svenskar så när han drog igång gyllene tider så bara explodera hela stället. Så jävla bra!
Stannade kvar där efter alla hade gått sen åkte jag hem med honom, hahahaha jag trillade i metron också... satte mej ner på knäna typ och sen snabbt upp igen, jag bara: "amanda skratta inte vad du än gör" och hon börjar asgarva såklart och han med, SKITSKOJ VERKLIGEN!!!! ;P hehe, men var väl inte helt nykter, lte lullig om man säger så. Nannade hos honom som vanligt, älskar att sova där. På söndagen mådde jag väl som jag förtjäna, var rejält trött om man säger så. Så vi gick bara ut och käka sen hem till honom och kolla film och myste i soffan hela dagen.

Nu i veckan jobbar jag sent... var bara hemma i måndags och drack rom och cola med amanda och sandra, fick ett litet ryck haha. Igår kom han och hämtade mej efter jobb också gick vi ut och käka och bio. Sen hem till honom och krängde kakor (han kommer få mej att rulla fram snart hhaha) också kollade vi lte resor, kanske ska dra till kanarieöarna några dagar i november, först ville han åka iväg till sverige med mej men när vi börja kolla lite resor  november var det svindyrt så vi hittade lite annat istället ;) Åh jag vill, han är helt inne på det... jag vet inte riktigt med pengar och så... men det hade fn varit nice. Sola och bada, för det kan man inte göra här längre. JAG VILL! Jag älskar att han vill hitta på saker med mej, exakt så jag vill ha det, bara typ... nu drar vi iväg och gör detta.. sån impulsiv :) så myyyyysiiigt!

Haha, jag bara skriver om honom heeela tiden. Iaf... nu sitter jag här med amanda och sandra, sandra har precis serverat oss varin drink så nu ska vi sitta här och snacka skit hela natten :P Det är så soooft att bo här, här i lägenheten, i barcelona, allla underbara vänner man har fått här, jobbet går hur bra som helst, allt är roligt, här finns allt, har träffat den bästa killen... jaaa, allt är underbart :) och mamma och pappa kommer och hälsar på mej den 21 november :D

Nej nu måste jag vara lite social!

En sak bara... efter allt detta jag berättat nu har jag en sak jag har fått lära mej här i Barcelona som jag vill dela med mej av.... Det är bättre att vara ett träd utan löv än ett löv utan träd..... Ett fint ordspråk va, eller hur Sandra? Tänk på det ni!

Hihi chau!

Lycklig

hola! här sitter jag igen i min ensamhet och myser. På en fredagskväll, kan ni fatta det? Hehe, skulle egentligen till Lucy på middag med tjejerna men hon är sjuk stackaren så vi blev hemma. Eller jag och amanda blev hemma rättare sagt, sandra och henrika drog precis ut i partybarcelonanatten. Men jag är så hiiiiiiimmla duktig att jag sparar mej tills imorn :P

Var på mcdonalds innan ch hämtade hem mat och köpte med en flaska vin hem för 14 kronor (vin är sinnessjukt billigt här) men amanda var lite dålig och nannig så nu får jag sitta här och dricka upp det själv. Haha men det gör ingenting :P Jag vill egentligen bara träffa honom ikväll, vi skulle egentligen ses idag ju, skulle följa med honom på sån tatueringsmässa grejs men jag kunde inte för jag skulle på middag trodde jag. Faaaaan! ;) Nej men det gör inte så mkt, träffar honom imorgon ju. Och på söndag ska han på den grejen igen så då följer jag med istället :)
Imorgon har jag bjudit med tjejerna från jobb till nattklubben han spelar på. Bara 80tals och 90tals musik, yeah! Så först ska vi förfesta hos två tjejer från jobb och sen till hans bar(hoppas jag) och sen ut och flippa till gamla klassiker :P

Hoppas amanda mår bättre imorn för vi skulle ju inviga gymmet här rakt över gatan. Riktigt fint och stort med pool, bubbelpool, solarium, bastu.. jaaa allt. Vi tänkte ju ta en riktig spadag där imorn eftermiddag eftersom vår dusch här hemma är ur funktion om man säger så. Översvämmning i hela badrummet :S Suck... finns det nått som funkar i denna lägenheten? Tvättmaskinen har vi väntat på nu i flera veckor. Spanjorer asså.. manana manana. En ny spis och ugn har vi fått iaf, alltid nått. Han säger alltid till mej att vi måste vara hårdare, bara puscha på.. vi SKA ha det annars ringer vi polisen för såhär får det inte gå till blablabla... men jag kan inte vara så hård haha. Men vi är iaf lovade en ny tvättmaskin på mån så om den inte kommer då så får det väl bli hårdhandskarna. Och då får dom fan fixa dushen också. Så bra man har det i sverige egentligen, där fixas allt på ett ögonblick. Men att leva här och inte bara ta allt för givet gör en garanterat starkare. Känns som jag är en helt annolunda person, att allt som hände för bara två månader sen är så långt tillbaka, ett annat liv. Och innan det också, jobben i danmark.... min lägenhet... helsingborg.... känns som 100 år sen. Men jag mår riktigt bra, är lycklig nu... tror jag iaf :P Njuter av livet..
Och även om denna lägenheten har en del att fixa så finns här så mkt kärlek, vi har det så mysigt här och jag känner mej hemma.

Åh jag längtar tills imorn, ska bli så skoj..... och jag saknar honom nu.. vi har det så mysigt tillsammans, bara är liksom. Men vi tar det lungt och det är bra, han har sitt och jag har mitt och när vi väl träffas är det perfekt :) Så jag vill ha det. Och vi hittar på så mkt tillsammans, åker iväg, går ut och käkar, går och shoppar, myser... han är väldigt speciell för mej ;) Hehe ne nu får jag sluta skriva om honom... skulle kunna skriva en hel roman om vad vi gör tillsammans och hur jag känner men nej....

E lite sugen på att dra ut nu faktiskt, får se hur jag gör.. kanske ringer sandra och möter upp dom :P

Lisssaaaaa gumman, fick ditt brev idag... du är ju världens underbaraste, blev så glad.. det lyste upp min dag :) Älskar dej! Tacka sholl och wallewalickan också ;) Hhihi.. Saknar ju er så hiiiiiiiimmlaaaaa mkt!

Ok.. yo voy! Besitoooos!

Kan inte sova

gokväll! Här sitter jag kl 1 på natten och är helt överpigg :S Ska upp kl 7 imorn så det är snart dax att försöka nanna. Allt är fortfarande underbart här, kan inte bli bättre :) Jag älskar barcelona, ska bo här, jobba här, leva här, gifta mej här haha ;)

Var ett tag sen jag skrev ju, orkar inte rabbla upp allt jag har gjort. Jobbat tidigt denna veckan iaf, var ute i måndags och sov typ två timmar men det funkar, jag och amanda har tagit som vana att sova siesta när vi kommer hem från jobb och då orkar man. Sen har jag varit med honom en del... känns bara bättre och bättre för varje gång, tycker om honom jättemycket :)

Idag efter jobb gick jag hem till han, var där ett tag sen gick vi  ut på en liten promenad här i vårt område, älskar att bo här.. så himla fin och mysig stadsdel. Tog en fika och sen hem till honom igen en runda sen mötte jag upp amanda och sandra och vi drog på bio och kolla mamma mia. Sjuuuuukt bra! :) Sen gick jag och amanda till hans bar en snabbis, fick varsin drink och sen tog vi sista metron hem. Och min spanska börjar flyta på rätt bra, pratar ju rätt mkt spanska med honom, han rättar mej när jag säger fel och pratar typ bara spanska med mej. Märker inte det själv men det kommer sakta men säkert. På fyllan tycker jag att jag pratar flytande haha :P

ÅÅh jag saknar er där hemma, har aldrig varit hemifrån såhär länge och det känns verkligen. saknar absolut inte livet och vardagen där hemma men mina vänner och familj och allt sånt typiskt svenskt. Behöver bara komma hem och hälsa på en vecka och få träffa alla. Men bo och leva vill jag göra här!

Just det... sandra ska hem om några veckor och jag och amanda ska hyra ut ett rum i vår lägenhet! Ska ta hem folk på intervjuer och sånt haha.. vill helst ha en kille, gärna en bög som pratar spanska :P Vi har en som ska komma hit och kolla imorn så vi får se hur det går. Han är iofs inte bög.. men jaa.. har lovat Honom att inte hyra ut rummet till en hetro kille :P En tjej eller bög har jag lovat, så det blir nog en bög och det finns det gott om här kan jag lova!

Nej nu ska jag nanna... imorn är det världens bästa fredag igen, wiiieeee! Buenas noches!

RSS 2.0