13:e mars

Var ute i Sietges och besökte lilla Jonas i söndags. Solen sken och där var stoooooora vågor. Satt på piren och tittade på vågorna i flera timmar. Mysmysmys :).
Älskar Sietges, och nu har jag ännu mer anledning att åka ut där sen min vän amoura flyttade dit.

Såhär såg det ut:




Härligt härligt :).


Annars var helgen lugn, på lördagen regnade det ju som sagt hela dagen så jag var bara hemma och skönt var det kan jag säga. I söndags Sietges och igår blev det den vanliga "måndags smälla på" rutinen. Usch vad jag är trött på den... men men.
Nu ska jag laga kycklingsallad tänkte jag, måste vara nyttig, det har stuckit fullständigt med mina matvanor på senaste tiden. Usch. Känner mig som en jäst deg. Haha. Men som jag sa: "hellre fet och lycklig än fattig och olycklig" ;).
Sov en siesta på två timmar när jag kom hem från jobbet idag. Så det känns som det blir att vara uppe sent ikväll. Filmrace kanske? Äh.. då somnar jag ändå alltid.

Nu ska jag ta tag i saker och ting här. Ha det fint!

Öser ner..

Godmorgon (eller godmiddag eller va man ska säga). Har inte riktigt vaknat till liv än.

Här öser regnet ner, har regnat hela morgonen och det slutar inte. Mörkt och grått är det. Men ska inte klaga, hur många gånger har det regnat här sista tiden liksom? Så det är faktiskt rätt skönt, ska hålla mig hemma idag, städa lite, tvätta, mysa på soffan med tända ljus och filmer och godis.

Skulle egentligen ut till Jonas idag i Sietges och ta en powerwalk längst stranden. Men det regnar för mycket, får ta det en annan dag istället. Åh, hade varit skönt att åka ut där.. bort från barca några timmar. Men men.

Vet inte vad jag ska skriva, är sjukt dålig på att blogga nuförtiden. Men för er som läser, allt är bra, fantastiskt faktiskt. Jag lever, trivs, är glad, skrattar mycket numera :)

Så är det.

Nu ska jag hitta ett parapy och försöka ta mig till affären. Annars får jag springa dit :)

Ha det fint!

Sitges karneval!

Nu ska vi ut till Sietges karnevalen och discodansa hela natten! wiiooooo!

Får träffa Amoura igen, den lilla bävern! :)

Gött gött gött! Ses i dimman gott folk!

RSS 2.0