Pease and Love

Hejsan!

Ville bara uppdatera er lite (ni som läser vilket kanske inte är så många hehe).

Allt är bra, har dock varit lite upp och ner på sista tiden, folk man tror är ens vänner visar sig vara något helt annat, osv osv.... Men nu är allt iallafall bra igen :)

Lilla Ida har flyttat in här hos oss i vår nya fina lägenhet så nu bor vi tillsammans igen. Funkar jättebra :) Jag trivs verkligen här, känns som ett riktigt hem.. Inget smuts, inget gå in med skor, inget fest hela tiden.. NOPE! Hehe, här börjar man bli gammal och komma bort från "Barcelona-style" livet man levde här i 1,5 år. Men det är skönt, känns som man har hittat rätt nu.

Med Mario är allt helt underbart, allt blir bara bättre för varje dag.. vi har det jättebra, bättre än någonsin! Vi ska gifta oss och skaffa barn ;) (om några år iallafall) :P

Jobbet går också jättebra som alltid !

Well, har inte så mycket mer att tillägga, ska fixa min kamera så jag kan lägga upp lite bilder här.. på lägenheten och så, det är verkligen jättejättefin!
Nu ska jag och Mario gå till världens bästa glassbar här i Gracia och äta massa glas i solen. Typ 18 grader ute idag, det är naaajjjs!

Ha det toppen alla!
PUSSS

RSS 2.0