Världens bästa fredag!

Åh guuud vad skönt att det äntligen är fredag! Slutar jobb om 30 min sen blir det fiesta!! Ska på fest hos Anja och Cornelia här på jobb sen ska vi till "min" killes bar och ta några drinkar och sen vidare till någon nattklubb. Ska bli så skoj, är verkligen laddad idag! Och jag är så glad att träffa honom också.. vi sågs ju inte igår så idag är det fan dax ;)

Skriver mer sen, måste jobba nu sista minuterna!

Trevlig helg alla för det ska fan jag ha! Chauuu!


Det går bra nu

Godkväll! Sitter här i vårt lilla vardagsrum, tänkte bara blogga ett snabbt inlägg sen ska jag nanna med amanda haha. Vi delar dubbelsängen nu och det är så hiiiiimmla mysigt med våra ikeatäcken och allt haaha :P

Jaha vad har hänt här sen sist då? Hmm, allt är bara underbart just nu känns det som. Var ju och träffade honom i söndags på hans bar med Amanda och Linda, blev några drinkar där sen drog jag vidare till en nattklubb med honom en snabbis bara sen åkte vi hem och käka, myste och skratta massa. Har så jävla roligt med honom :)
 I måndags på jobb var jag heeelt slut, hela min kropp kändes som spagetti men vi hade redan bestämt att vi skulle dra till nasty monday och dansa hela natten så jag och amanda laddade upp här hemma och drog dit vid 2-3 på natten. Sjuuukt skoj hade jag, bara dansa och flippa till rockmusik (kan ni fatta de??) hahaha:P
Han spelade där också ju så det var ett plus i kanten ;) Sen blev det lite eftermest här hemma med honom då såklart haha, en kompis till han och amanda sååklaaaaart! Var sjukt roligt det med!

Snacka om att jag var slut igår efter jobb, drog bara hem och käka mcdonalds och kollade på music and lyrcs oc myste. Somnade tidigt och sov typ 12 timmar. Saknade honom igår, helt cp detta..... jag är inte såhär i vanliga fall men jag tänker på honom hela tiden och han är världens gulligaste.
Idag efter jobb kom han och hämtade mej så drog vi och käka och sen gick vi på bio, myyyyys! Såg nån film som utspela sig här i barcelona, Maria Vicky in barcelona nånting.... riktigt bra var den! Sån tjejfilm haha. Sen körde han mej hem och nu sitter jag här med världens dummaste leende... hehe jaaaa, vet inte riktigt mer vad jag ska skriva....

Saknar er där hemma, snart bokar jag biljetten hem över jul, kommer vara hemma över en vecka och då blir det paaaarty! (hoppas jag?) Juldagen med våra tomteluvor hihi! Och mysa med min Lisa och shollan... åh saknar våra långisar och allt vårt där hemma. Och emma och karin, saknar er med även om vi inte har snackat så mycket :/ Ni vet att ni alltid är vlkommna att hälsa på, jag vill det riktiggt mkt! Annars så ses vi i december :)

Nej nu ska jag nanna, natti buenas noches!


Och jag ÄLSKAR Barcelona! ;) <3

Way back into love

Mmm den låten är ju så himla mysig med Hugh Grant haha. Från världens bästa film, hmm vad hette den nu? Kommer ikke ihåg. Har lyssnat på den nu 500 ggr :P

Då var det söndag igen, helgerna går på några sekunder sen är dom över. Men imorn blir det kvällstider på jobb igen, ska bli skönt! Helgen har varit underbar, var på city hall i fredags med Amanda, skulle träffa Honom där. Hehe, jagt var helt nervös hela dagen och ville bara att klockan skulle gå. Så det blev lite för mycket dricka för min del (skyller på min nervositet haha) Men iaf, det var trevligt och ja han var där :)
Sen på lördag morgon packade jag min strandväska, han kom och hämtade mej så drog vi till Costa Brava. Tog väl typ lite mer än en timme att köra dit och det var så mysigt att komma bort från Barcelona lite. Så fint här är utanför stan med all berg och småbyar och utsikt över hela kusten. Vi åkte till en liten strand, skitfin var den med klarblått vatten, inte som stränderna här. Helt underbart var det... min bästa dag hittills här ;)
Var hemma framåt 20 på kvällen och var helt slut, bakis från fredagen och dagen hade tagit mycket energi. MEN, här hemma var två festsugna tjejer som övertalade mej att dra med till Opium. (Amanda jag gjorde det endast för din skull) haha. Men det var trevligt, gillar dock inte musiken där men terassen är ju oslagbar! Så det blev party där framåt morgonen. Amandas kompis Linda är här över helgen och vi hade en liten galen efterfest om man säger så :P Haha, så sjuka vi är.. hatten var bäst ;) Så mycket man går ut här egentligen, kom på att det enda jag skriver om här är ju mitt festande, men det kanske är lite underhållande ändå? Men jag tar det faktiskt lungt, det är inte alls som att gå ut i Sverige ju, här kan man gå ut helt nykter och ändå ha skitskoj!

Nu sitter jag här och myser i min ensamhet, Amanda och Linda är i stan.. ringde Amanda nyss och dom var lite småfulla, var inne på sitt andra glas vin, LOCAS! Hahha. Så HIIIIIIIIIMMLAAAAA galna!

Ikväll ska jag träffa honom, längtar faktiskt, har inte tröttnat än ;P Det börjar bra iaf detta men vi får se, jag är ju som sagt lite komplicerad och de argentiska killarna är ju inte heller de mest pålitliga. Trust me, i know! Men ja som sagt, vi får se!


Vet ni vad. jag ska faktiskt lägga upp lite bilder från costa brava här hihi så här kommer dom! Enjoy!  

Svennefest

Igår var vi på svennefest på city hall. Hade sjukt roligt och träffade en väldigt intressant person ;) Sällan jag skriver här om alla intressanta "personer" jag träffar, haha. Men detta känns faktiskt annorlunda på nått sätt, kanske bara är inbillning vem vet.. men det känns bra iaf :)

Idag har jag varit så jäävla sjuk, drack typ ingenting igår men imorse när jag vakna trodde jag seriöst jag skulle dö. Har bara legat och kallsvettats och spytt hela dagen, fyfan. Vet inte vad det var, kanske nått jag ätit.... skumt iaf. Jaja nu mår jag bättre iaf och är redo för jobb imorgon. Fredag också, yeeah! Världens bästa fredag ;)

Imorgon ska jag ut med Amanda och ett gäng killar från usa som hon raggade upp igår den dåren :P Sen ska vi till city hall, där jag ska möta personen från igår. Personen jobbar då där, engagerar festerna lr nått sånt. Sen på lördag morgon drar vi till costa brava! Kan inte fatta det haha, men det ska bli så nice att komma bort från storstaden även om det bara är för en weekend. Bara få se nått annat av spanien :) Och man måste vara lite spontan ibland, och framförallt med en person som är spontan, i love it! Amanda är så orolig naaaaaaaw, hon tror jag ska bli bortrövad lr nått :P

Nu ska vi snart nanna här hemma, här ser ut som en svinstia men imorn blir det storstädning! Ha det så bra!

PUSSSS

Ikea!

Idag har vi varit på ikea :) snacka om att man kände sig som i sverige igen. Allting såg likadant ut, exakt likadant med klippan soffor, bokhyllan billy mm.. vi bara "Åhh denna har jag, och denna och denna!!!!"
Käkade köttbullar, potatis, sås och lingon och snacka om att det var gott, fyfaan! Sen köpte jag en marabou rulle och utanför i ikea shoppen sålde dom massa svensk mat. Köpte knäckebröd, kalles kaviar och ballerinakex :D Haha, var typ där bara för matens skull. Man uppskattar svensk mat och allt annat svenskt på ett helt annat sätt när man är här. Man bli en riktig patriot :P

Köpte faktiskt lite annat än mat också, tro det eller ej! Det blev ett tjockt täcke, påslakan, värmeljus och två mattor till hallen. Börjar sakta men säkert bli hemtrevligt här hemma :)

Vi åkte direkt efter jobb och kom hem för nån timme sen typ. Fotbollspelaren vill ses ikväll men jag vet inte om jag pallar. Jag är konstig nu på sista tiden, pallar inte träffa nån, stör mej på alla. Men det är väl så, kan väl inte förvänta mej att träffa "den rätte" efter bara en månad här. Och jag har ju svårt för att fastna för killar som vanligt, kan typ bli intresserad första gången jag träffar någon och vill att han ska ringa och höra av sig men när han väl hör av sig och vi ses igen så är det inget spännande längre, jag blir helt enkelt inte intresserad. Men det tar väl sin lilla tid.
G (vi kallar honom så) har iaf hört av sig, träffade honom några gånger under mina två första veckor här men sen rann det ut i sanden typ, han har varit iväg i frankrike och så. Men idag ringde han och är tillbaka i Barcelona och imorn ska vi ses. Ska faktiskt bli roligt att träffa honom, va skoj att prata med han igen idag. Sötis ;)

Oh jag vill till roxy ikväll! ;( Jävla piss morgontider! Jaja, nästa vecka börjar vi förhoppningsvis sent igen och då SKA jag dit och shaka!

Nu ska jag äta ballerinakex, muuummmms! Chau!

EDUUUU

Hahaha i fredags när vi kom hem från en liten barrunda lite smålulliga så fick jag för mej att jag måste ringa till nån som vanligt. Så jag kollade genom telefonboken och hittade en Edu. Sjukt roligt namn... visste dock inte vem han var men namnet var så roligt att jag var tvungen att ringa. Jag bara: "Vem fan EDUU?!"
Haha kanske inte så roligt nu men i fredags var det :P Lite Barcelona humor.

Igår var vi på en sjukt bra marknad precis här i närheten, riktigt stor var den och där fanns precis ALLT. Köpte två par skor för 10 euro, påslakan, örngott, lakan, en handduk, lite vinglas mm. Dit ska jag lätt igen!
Sen på kvällen drog jag; Amanda och hennes mamma till born och mötte upp Lucy. Gick till en riktigt bra bar där vi var sist också (barcelonas snyggaste dörrvakt jobbar även där:P) Blev en drink där sen mötte jag och Lucy upp två argentinare från förra helgen. Drog till ännu en bar och fastnade där till typ 5 på morgonen, riktigt mysigt och trevligt hade vi. Och dom pratar inte ett ord engelska så jag har verkligen övat på spanskan :) Bra ändå, annars är man så lat att man pratar engelska för det är lättare men igår var jag verkligen tvungen. Och efter ett par drinkar är jag faktiskt rätt duktig tycker jag själv haha. Jaja iaf, sen tog jag och lucy en taxi hem och jag däckade på en gång, sjukt trött.

Idag har jag bara sovit hela dagen, skulle egentligen till stranden men jag orkade verkligen inte, kände mej förkyld och febrig när jag vaknade och har bara vilat hela dagen. Har precis ätit en omelett och nu sitter jag och kränger kex och chips med amanda, hennes mamma och sandra kom nyss hem en runda. Myyys :) Skulle egentligen träffat en person ikväll men neej, pallar ikke. Imorn kanske ;)

Alla killar här är CP på något sätt! Fan för dom! Haha, har gått runt och sagt cp till allting nu hela helgen men det stämmer ju fan. Fotbollsspelaren tex, oh my god! Han är bara too much! Jaja, jag mår bra iaf!

På tisdag ska vi till IKEA wiiieee! Ska äta 10 kg köttbullar med potatis och sås! Åh mamma och pappa skickar ner lösgodis till mej och myskläder och smink och lite annat jag behöver! Längtar! Höll på att frysa ihjäl dessa senaste nätterna, vågar inte ens tänka hur det kommer bli på vintern :S FYYY!

Nu ska jag snart nanna, kanske läsa en bok? 

Besoooo

Frisk igen!

Det gick snabbt va? :P Behövde bara vara hemma och vila i två dagar!

Idag är det fredag igen, veckorna bara flyger iväg. Kom nyss hem från jobb, ska ner och handla hem lite mat snart sen kanske en liten siesta. Älskar att ta siesta haha :) Sen blir det nog att möta upp Amanda och hennes mamma på en tapas resturang, käka lite och sen gå till nån bar. Får se om det blir nån utgång ikväll, ska ringa Sandra nu och höra vad som händer. Borde egentligen ta det lungt men jag älskar ju att gå ut och dansa här. Behöver ju inte dricka.

Har äntligen lärt mej hur jag beskär bilder och fixar till dom i denna datorn, efter sådär ett år haha. Mina ben såg helt fläckiga ut på denna bilden av nån anledning så jag klippte bort dom :P Och tyckte att den blev så fin så jag lägger upp den, ego som vanligt ;)
Måste ner i affären nu, måste handla hem lite ägg så jag kan laga mina goda omeletter!

Hej sålänge!



Sjuk :/

Usch jag har gått och blivit sjuk. Det var väl oundvikligt egentligen, både Sandra och Amanda har varit jättesjuka så jag har bara gått och väntat på min tur. Idag har vi börjat jobba morgon på jobb istället, kl 9 - 15 och ska väl göra det ett tag. Bra på ett sätt, så man kanske vänder tillbaka dygnet lite och får lite sundare livsstil.
Fy vad jag har mått dåligt idag på jobb, suttit och svettats som fan och min hals känns hur tjock som helst. Också ska man prata och prata hela tiden, lite jobbigt. Men jag gör mitt jobb iaf :P

Drog hem direkt efter jobb, skulle handla hem mat men det är kataloniens nationaldag idag så allt är stängt. Får göra det imorn. Ska bara vara hemma här och vila upp mej hela kvällen, vill bara bli frisk. Var hemma hela kvällen igår också, skönt faktiskt. Får spara mej tills helgen ;)

Jag satte rekord på jobbet igår haha, eller delat med en annan tjej sen innan, 28 bokningar på en dag. Jag ligger i :P Så idag fick jag en applåd hihi ;) Roligt när det går bra.

Nu ska jag lägga mej och läsa hänt extra som Amandas mamma tog med sig hit :) Kanske sova en siesta också, tror jag behöver det. Alla här hemma är på stranden. Stackars stackars mej ;(

Jag finns på msn och skype hela kvällen så bara skriv om ni är inne. Och Lisa, du har mitt hem nr.. ring ikväll om du har fixat ett sånt kort. Jag vill prata med er där hemma ju!!! Känner mej lite ensam idag.

Jaja, ha det så bra alla! Beso

I <3 Barcelona

Fyfan vad jag trivs här, det blir bättre och bättre för varje dag, varje minut. Älskar verkligen denna staden, skulle kunna bo och leva här i framtiden. Så känns det nu iaf :) Ville bara säga det haha. Och måste göra klart att vädret är underbart nästan hela tiden, var bara i lördags det var mulet annars är det strålande sol och över 30 grader varje dag. Så vädret är ingen ursäkt till att inte komma och hälsa på mej ;) Man kan faktiskt ligga på stranden hela oktober ut!

Måste jobb nu, see yaa


Helgen

Var väldigt hård :P Hehe, mkt fest. Drog till Born i fredags, ett skitmysigt område här i barcelona med massa barer och resturanger. Väldigt spanskt och oturistigt :) Jag och Amanda mötte upp Lucy och en kompis till henne där på en asnice bar. Sen drog vi vidare till en nattklubb, kommer dock inte ihåg vad den heter men bra var där. Hiphop rnb igen, yeah i love it ;) Bara dansa hela natten, varmt och svettigt var där.. men så jävla bra!

Och i lördags hade vi inflyttningsfest ju, jag och Amanda bara låg och kollade film hela dagen, mulet och regningt var det så det blev ingen beach som jag hade planerat. Men det var rätt skönt ändå efter fredagen. Sen kom allt folket, bara öste in haha, i vårt lilla lilla vardagsrum :P
Sen blev det utgång igen, först till Opium cinema sen Opium mar som jag ääälskar! Sjukt roligt, mindre bra musik men dom har ju sen grymma terassen som kompromissar all skit house musik dom spelar! Träffade modellen/fotbollsspelaren som jag har stämplat som en svin sen förra veckan. Haha, han bara "varför har du inte ringt??" blablabla.. displayen var sönder på hans mobil så han hade inte kunnat se mitt sms. Bullshit? Antagligen :P Men han verka allvarlig och hans kompis vissste vem jag var så han har ju iaf snackat om mej. Men jag dissa han rätt rejält ändå! Och igår sågs vi en runda på kvällen, han bor bara rakt över gatan ju, var ute på en kvällspromenad genom barcelona, var rätt mysigt faktiskt.

Idag ska jag och "lillsyrran" Amanda träffa två rockstjärnor haha ;D Ska möta dom nu om en timme, gå och käka och kanske sätta oss på en bar. Ska bli niccee!

Måste in och sätta på mej lite smink nu.. kommer uppdatering snart! PUSSSS

Fredag!

Då var det fredag igen, veckorna går så sjukt snabbt här. Idag var jag och Amanda på en liten shoppingrunda innan jobb, det blev ett par flipflop för 80 cent, det enda jag har råd med haha.

Ikväll blir det fiesta, vet inte var när eller hur men det får vi se :)

Och som jag ska pressa på beachen i helgen, har varit så fint väder hela veckan, hoppas det håller i sig. Det gör det säkert, här e alltid fint väder ju ;)




Låt klockan bli 19 nu så jag kan ta weekend!

Kokar

Fyfan vad varmt här är, hela denna veckan har varit över 30.. och idag är det värst, så jävla kvavt och klibbigt. Men man ska inte klaga, hellre detta än kallt och ruggigt!

Är seg på att skriva här, jag vet.. måste bättra mej. Det är ju inte så att jag inte har något att skriva om, händer ju saker hela tiden. Kan ta en kort sammanfattning av veckan hittills:

Måndag:
Hade ju som sagt en dejt om ni läste mitt förra inlägg :p Plus att vi skulle ut med jobbet. Så jag slog två flugor i en smäll och tog med honom ut med tjejerna från jobb haha. Gick och käka på en mexikansk resturang, var jättegott och det blev en del mojitos också :P Men det blev ingen utgång.. tjejerna drog hemmåt och jag och min dejt (nämner inga killnamn här haha) gick till placa catalunia och satt där bland alla crazy hippies och drack packisöl. Jag älskar att sitta på catalunia.. där är så galet folk, det är bara kul att kolla på alla. Haha sån luffare är jag. Iaf, sen följde han mej hem.. gick hela vägen, riktigt skönt. Så det var trevligt, han är en riktigt rolig och skön kille men jaaa, jag vet inte, är inte redo för någonting.. bara kul att träffa folk och umgås.

Tisdag:
Sov typ tills 13 (som vanligt) käka och dra till jobb. Efter jobb var jag sjukt trött och jag och Amanda planerade att bara ta det lungt. Men Sandra skulle ut med några killar här från jobb så när jag och Amanda kom hem och hade fetat oss med pizza och mcdonalds blev vi lite sugna på att möta upp dom andra och dra ut ändå. Så det blev några öl och sen en promenad till catalunia, snackade dalmål hela vägen, haha så jävla roligt var det. Mötte upp dom andra och drog till Roxy.. sjukt bra ställe med BARA hiphop och rnb, snacka om att jag har saknat det sen jag kom hit, bara house överallt.. men måste ändå lära mej tycka om house för det är det dom bra klubbarna här spelar. Men det var riktigt nice att dansa till rnb :) Träffade värsta killen där haha, fotbollsspelare slash modell... just en sån jag vill ha ;) haha nee.. men han var rätt snygg faktiskt. Och han bor typ granne med oss, rakt över gatan. Men vi får se, han är säkert ett svin. Jag och Amanda gick hemmåt vid 4 tiden.. älskar att vi bor så pass centralt nu att vi kan gå hem, tunnelbanan slutar gå kl 00 på vardagar och det är ju så dyrt med taxi i längden. Och det är bra motion också!

Igår då.. sov länge som vanligt.. gick till banken innan jobb och fixade bankkonto. Skönt att ha det gjort. Sen jobba, hem och fetade oss igen med aioli och bröd.. skulle egentligen lagat en ordentlig middag men det blev inte så. Usch måste sluta äta såhär dåligt. Sen var vi bara hemma, kollade på the ring och myste. Jag har mått så illa hela natten pga aiolin, var nära på att spy flera gånger men jag höll mej. FYYY ska aldrig mer äta det!

Och idag har vi varit och storhandlat mat.. så nu har vi massa nyttigt hemma så idag börjar mitt nya sunda liv :P Bara frukt och grönsaker och ägg och tonfisk. Eller inte.. haha.. men kan inte äta som jag gör nu! Får bli ändring.

Ikväll får vi se vad som händer, kanske ska träffa killen från i måndags och hitta på något.. drar med mej Amanda i så fall och han får dra med sig en killkompis ;) Men vi får se.. planerar inte så mkt här, allt är så spontant och det är det jag älskar. Har iallafall en inflyttningsfest planerat hos oss på lördag, har bjudit in hela barcelona typ, haha.. så vi får se hur det går. Får hålla det lungt.

Nu ska jag börja jobba igen. Jag saknar mina kläder där hemma och mina skor! :( Och lösgodis!!! Så om nån planerar att hälsa på mej så vet ni vad ni ska ta med! Jag skriver en lista haha.

Ha deeeeeeet! Chau!

RSS 2.0