PANIK!!!

Ja, just det! Jag måste hyra ut ett stort och fint rum (med eget badrum och dusch) i min underbara lägenhet från och med 1:a juni, så om någon är intresserad kontakta mig på: (+34) 671 519 840











Se alquila una habitacion grande en Gracia (Metro Joanic) desde el 1 de junio.
La habitacion tiene ventana, armario grande, escritorio y estanteria. Ademas tendrias bano propio con ducha y WC.
El piso es muy bonito, con salon amplio con suelo de parquet y con un balcon grande.
En el alquiler incluyen todos los gastos (internet, gas, aqua, luz). Con un mes de deposito.
 
Si estas interesada llama lo antes posible al 671 519 840 (Therese) o 656 782 443 (Mario).
 
 
Big room for rent in Gracia (Metro Joanic) from the 1th of june.
The room have a window, a big closet, writingtable and a bookcase. It also include your own complete bathroom with toilet and shower.
The flat is very nice, with a big livingroom with parquet floor and a big balcony.
In the rent includes all the bills (internet, gas, water, electricity). One month deposite.
 
If you are interested call as soon as posible to 671 519 840 (Therese) or 656 782 443 (Mario).

Babybell ost...


....finner inga ord för hur gott det är!!

Måste nog ta och äta mig en till eftersom jag börjar bli rätt smal, äter nada nuförtiden :S


Buenas noches todos! (föresten kommer jag att bli en jävel på spanska inom kort då jobbet pröjsar spanska-lektioner till mig). Är sjukt laddad, det kommer att bli på riktigt den här gången!


Nu ska jag joina Mario som ligger o dreglar och sussar kudde. Vi höres!



9 grader?

Shooo! Är så fruktansvärt sjukt trött idag, kan ge mig fan på att det är antibiotikan som tar kål på mig. Har bara legat i sängen sen jag kom hem från jobb (Ok, jag var och handlade mat och gjorde en bacon-sallad) men förutom det har jag legat här och läst en miljon bloggar.

Är sugen på glass! Ska dra med mig M ner till affären igen och handla massa gott snart :) Gjorde det igår kväll också, haha, var så sugen på allting men när jag väl stod där bland alla kakor (här i spanien har dom hundra miljoner sorters kakor, halva affären består av det) kunde jag inte bestämma mig vad jag ville ha. Så det slutade med ett kinderägg och ett paket jordgubbar.

Och KALLT som sjutton är här nu! Imorse när jag gick från metron var det 9 grader. 9 grader??!!!!! NORMALT? Barcelona den 4:e maj. Herregud. Men det ska iallafall bli fint till helgen igen och då kommer mamma och pappa!

Nästa vecka fyller jag 20! (I Barcelona-räkning) Har tre saker som jag önskar mig i 20-årspresent. I rangordning:

  • En klippning och slingning hos en frisör
  • En dammsugare
  • En digitalkamera så jag kan lägga upp massa bilder på mig och mina vackra vänner här i bloggen ;)


MEN.... det räcker egentligen med ett grattis och en galen födelsedagsfest så är jag nöjd! Önskar dock att alla kunde vara här! ;( Men snart kommer iallafall Lisa och Karin och hälsar på mig, ska bli sååå skoj!

Nej nu ska jag ta med mig min man till affären och plundra kakdisken! Ha det gött!



Ni får nöja er med en gammal bild som jag hittade. Imorgon var det för ett år sedan, på Fridas 20-årsdag. Precis innan jag och M blev vi <3










Babyboom?

Shit vad händer? Alla ska ha barn! Och här lever man livet i Barcelona? Inte utan att man får lite åldersnojja och ångest. Men det är kul iallafall för er som ska ha så jag säger grattis! :) Själv väntar jag nog ett par år till ;)

Ajja. Har ju varit sjuk och gått på penicillin i 10 dagar. Igår på jobbet kom febern tillbaka så det var bara att åka in på sjukan igen. Allt som allt tog det 11 timmar, var hemma kl 1 igår natt. KUL? NOT! Fick ta massa prover och tester, dom hittade en stor infektion i mitt blod, hade typ såhär en million för många vita blodkroppar. Fick gå från sjukhus till sjukhus, tillbaka igen och hit och dit. Men dom kollade iallafall ALLT och då menar jag ALLT. Röntgen, ultraljud, in i en sån maskin ni vet där man åker in på en säng som man ser i filmer. Usch. Lite läskigt. Fick gå till en njurspecialist också och det slutgiltiga dom kom fram till var att infektionen var kvar i min njure och att penicillinet jag har ätit har inte verkat som det skulle. Så jag fick ett nytt penicillin utskrivet som jag ska äta i 15 dagar. Roligt, jag som trodde att det var sista dagen igår på det jävla skitet men ikke. Jaja, bara jag blir frisk. Mario var med mig hela tiden iallafall så det var skönt :)

Nog om min sjukdom nu! :) Imorgon fyller Jonas Amoura år så i eftermiddag/ikväll ska vi ha grillning och mys på Marias takterass. Blir dock alkoholfritt för min del men det blir skoj ändå! Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och bli människa igen.

Ha en bra lördag alla!

RSS 2.0