Lipsill

Hej hopp gummisnopp!

Idag har jag varit nere på stammisstället med Malin och käkat gott.
Nu ska jag och Frida över surprisa the neighboors, kanske blir nån öl eller två?

Jag åker antagligen till mexiko och hälsar på min baby om 2,5 veckor. Ska bli underbart :)

Haha, fick höra lite gossip innan... folk alltså, slutar aldrig att förvånas. Cry baby ;) Att min blogg kan väcka så starka känslor.. tssss.. häftigt!


Puss till alla godigar här i bcn och till min famílj och vänner i hbg!

Och en extra stor till min Mario! <3

Grattis Hanna!

Idag fyller min roomie Hanna Montana 20 år! Så vi säger GRATTIS :) Stor tjej nu ;)

Kunde inte vara med på hennes födelsedagsfest igår för jag mådde skit, snor och hosta.. det går aldrig över. Men tur ändå att jag stannade hemma för annars hade jag varit så död idag.

I fredags hade vi en liten födelsedagsmiddag här hemma, jag, Hanna, Frida, Marcus och Carlos käkade tacos, drack öl och snackade skit.. mys! Nån tog bilder men kommer inte ihåg vem haha, men får jag tag på bilderna så kommer dem upp här!

Nu ska jag dricka en kaffe! Slappsöndag på hög nivå idag :)

Ha det underbart alla! PUSSS!



Från midsommar, jag och Hanna!





Alla mina roomies, Malin, Hanna och Frida <3


Svenskt godis

Vet ni vad... det enda i matväg jag saknar från sverige är en fet påse svenskt lösgodis. Ibland kan jag bli så sugen att jag nästan får abstinens. Visst finns det godis här men det är inte detsamma, de har bara typ några olika sorters påsar att välja på och det är sånt tråkgodis. Sen har dom sina kakor, munkar, choklad i mängder men uuuuee.. jag spyr på det! Äter aldrig sånt längre för det enda jag vill ha är svenne godis.
Och idag på jobb kom söta Emma med en FET påse till mig, hon har nämligen varit i sverige. OOh jag dog! Haha! Bara för jag är världens bästa chef ;) Hihi, nej men uppskattat var det verkligen!

Så nu ligger jag här i sängen och kränger. Blir lite webbtv nu, bonde söker fru, yepp!

Denna veckan har jag inte gjort något skoj, jobbat, ätit, sovit bara. Har sjukt ont i halsen, faaaan gå över nu jävla virus! Blev ingen spanska heller för jag orkar inte med så långa dagar när jag mår såhär. Måste kurera mig!

Ha en bra kväll alla!

Godis godis gooooodis, det bästa jag vet!


Galen helg!

Hola!

Då var det måndag igen, kan ju inte direkt påstå att jag är pigg. Men denna helgen har varit sjukt rolig, mycket fest men bra fest! :)

Var ju på VIP kväll i fredags, riktigt lyckat faktiskt. Stannade kvar tills de stängde, typ vid 6. Sen var vi ett gäng som ville festa vidare men först skulle vi käka, haha, och vad gör vi? Jo, går in på ett stort hotell och käkar hotellfrukost :D Riktigt nice var de, upp på 20:e nånting våningen med utsikt över hela Barcelona. Tyvärr kunde jag inte äta så mycket som jag ville för magen sa stopp. Men gott var det!

Sen drog vi hemmåt, fortsatte festa tills eftermiddagen nästa dag. Helt galet, jag som aldrig pallar sånna festhelger längre. Men så roligt jag hade, inte skrattat så mycket på vääääldigt länge. Somnade, vaknade vid 22 tiden på lördagskvällen och sen fortsatte festen tills 7 på söndagsmorgonen. Men där dog jag, kunde inte hålla ögonen öppna :P Vaknade vid 12 och sen drog vi och käka lunchbuffé. Efter det blev det pingis i parken här bredvid och sen hem och kolla på Tomten är far till alla barnen. Haha, så jävla bra.

Tack alla inblandade för en lyckad helg :)

Nu ska jag laga lite middag och sen blir det sängen !

Adios! (Imorgon är det spanska lektion igen "la puta de patatas") Hahahaha!


Mario, min älskling... snart snart är vi tillsammans igen! Bara 3,5 veckor kvar om allt går som det ska....


Livet leker faktiskt

Hej hej allihop!

Jag mår mycket bättre idag, har jobbat och känner mig kry igen. Efter jobb gick jag, Steffi och Maria ner till vårt stammis ställe och tog varsin fredagsöl, myyysigt! Vi har sånt bra gäng på jobbet nu.. jag trivs bättre än någonsin! :)

Ikväll blir det utgång med jobbet, alla teamleaders ska få nån VIP kväll på en nyöppnad nattklubb, gratis dricka och allt. Och vi har även fått gratis spanska lektioner genom jobbet, två kvällar i veckan 18-20. Sjukt bra!
Och jag trivs där jag bor, trivs med mina grannar nu, har en pojkvän som älskar mig... jobbet går toppen, jaaa, livet kunde varit värre :)

Underbart!

Och snart kommer mamma, pappa, farmor och farfar och hälsar på mig! Då ska vi gå på barca match :D

Ha en bra fredag alla! Puss!

Tack Emma!

Kolla så fint Emma har designat min blogg, det tackar vi för :)

Nu ska jag snart sova, väntar bara på att min älskling ska ringa och säga godnatt... sötis!

Har varit sjuk hela veckan typ, hemma från jobbet dag och igår men nu mår jag bättre så imorgon ska jag jobba. Var och käka middag på McDonalds innan med Ida och Cattis, blev en sallad så lite duktig var jag ;) Sen blev det en latte på Starbucks och svenska hollywoodfruar här hemma med Ida. Sjukt program men i love it!

Fredag imorgon, wowowowowow :)

Och Lisaaaaaa.. jag saknar dig med!! Mucho!

Natti!

blogg under uppdatering.

Bloggen är under uppdatering.Senast klar under onsdag. Håll ut!!

Utgång

Igår blev det en utgång ändå för min söta vän Carlos som fyller år. Var väl sådär, jag är fortfarande sjuk och idag mår jag ännu sämre. Ska nanna nu och hoppas att jag mår bättre tills imorgon. Måste jobba ju..

Är kommer två egobilder från igår, ska börja med dagens och kvällens outfit och lägga upp här ;) Haha eller inte?

Natti!



Snooooor

Godmorgon!

Har inget skoj att skriva egentligen, jag har gått och blivit sjuk... näsan rinner, halsen gör bajsont, hostar, ont i huvet och feber. Swaaajjninfluensan? Hoppas icke :P
Om jag inte blir bättre tills imorgon får de bli doktorn. Faaan, hatar läkarna här nere men måste ju.

Igår va jag över hos grannarna en runda, de skulle ut så där var lite förfest men jag gick hem när de drog ut. Så mysigt att kunna umgås igen, har saknat lilla fiiiddiii juu :)

Nej nu ska jag trycka i mig ytterligare några värktabletter och sen bädda ner mig och försöka sova bort denna skiten. Känns som jag ska avlida :(

Mario kom hem till mig nu! :( Ibland sniglar sig tiden verkligen....


RSS 2.0