Feliz ano

Jaha så var det nyårsafton idag då. Och ska jag vara helt ärlig så känner jag inte för att göra ett skit, vill bara ligga här på soffan och titta på film och äta godis. Nyår är fan överskattat.
Jag skule helst av allt vilja vara i Helsingborg med hela gänget... som på juldagen, sjukt roligt. Det är inte samma sak här utan er :( Eller ha honom här och bara vara vi två.

Och jag kan inte få något av det, uuuuuuuuuuuuuhhhh, stackars mig!

Men snart kommer han tillbaka :) Snart snart...

Nej, gott nytt år på er!




Jag vill ha sommar igen!





Tillbaka!

Idag är ska jag tillbaka till min lilla drömvärld igen. Tillbaka till solen ;)

Igår var det middag och idolfinal, jag tyckte ingen av dem skulle vinna, mina favoriter var Eddie (såklart) och Tove. Men men, någon ska vinna ju.

Sen pratade jag med M som vanligt, haha så roligt när han berättar om när vi träffades första gången på Malins födelsedag. När jag hade kommit in i rummet hade han ringt sin kompis direkt och sagt att "Du måste komma, den finaste tjejen jag har sett i hela mitt liv har precis kommit hit!"
Sen hade han försökt snacka med mig och få kontakt men det enda jag hade pratat om var mina ex och pojkvänner från Argentina, argentina hit och argentina dit.. bla bla bla.. ungefär så tolkade han det :P Haha, och det var verkligen så, jag var helt insnöad på idioter så jag missade nästan mannen i mitt liv :P Tur att vi fick en andra chans och att jag öppnade ögonen tillslut. Tro mej, han fick kämpa ;)

Och nu är det vi, still going strong! Mas que nunca!

Nej, nu får jag sätta fart. Vi höreeees!

Bye


Jag, farmor, farfar och mamma november-09 i barca

Slut

Tjohoo jag är helt slut i huvet. Denna veckan har varit hård men rolig. En dag kvar nu :)
Imorgon blir det idolfinal, god middag och massa godis. Yeah!

Kan inte skriva så mycket mer nu... jag fryser ihjäl, det är så grått att jag inte märker om det är dag eller natt, folk håller sig till sitt, ingen sticker ut. Visst är detta ett bra land på alla sätt men även om jag har det jobbigt ibland i spanien med språket, sjukvården, dumma hyresvärdar..osv osv.. så överväger fan det härliga livet man lever där. Tar dagen som den kommer, lever i nuet och är lycklig. Jag älskar att vara i sverige på semester men mitt liv vill jag leva i den bästa staden i världen. Iallafall just nu.


mina sista ord får bli att JAG ÄLSKAR BARCELONA!

                                      

                                       Här bor jag :)

Här låg jag hela sommaren


Camp Nou


Dildon


Denna bor jag två gator ifrån


Sist men inte minst..... alla mina beundrare ;)



Missing

Jag saknar honom så sinnessjukt mycket!

Blöööööö


Nu ska jag snart möta min tolle Lisa och ta en frukost. Myys!

Adios!


En gammal bild :P



En till!


Hihi det var tider det !


RSS 2.0