bye bye BCN!

Idag åker jag hem till Sverige! :D Närmare bestämt om 4 timmar! Kan inte fatta det haha. Men det ska bli såå underbart! Har varit uppe sen kl 8 och packat... orkade inte göra ett skit igår. Var ute i fredags.. tjafs som vanligt med honom, aaahhh blir så sjukt trött på det.. behöver komma bort härifrån nunununuNU! Grejen är den att jag har så mkt agressivitioner (stavningen) mot honom och när jag dricker så kommer allt ut. Jaja, nu ska jag iaf bort ett tag...

Har lite tankar och funderingar kring lite saker, behöver råd från er därhemma...

Nu ska jag väcka ida, diska (hrrrm) och sen bär det av! Ses snart! ;) PUSSSS

3 dagar

Herregud bara 3 dagar kvar tills jag åker hem nu! Blir helt nervös när jag tänker på det haha :) Känns som jag har miljoner saker att fixa innan men jag hittar ingen tid. Måste köpa lite grejer och så.. hoppas hoppas vi får jobba tidigt imorgon så vi kan gå på stan sen. För sen imorn kväll ska vi ut och då vet jag att lördagen kommer att spenderas här hemma :P Måste packa då också (Amanda är redan klar haha) Jaja, det löser sig :)

I tisdags hade vi ju besök av två killar, jättetrevliga var dem.. drack massa vin och spelade öl(vin)spelet :P Riktigt skoj var det och så skönt det kändes att träffa nytt folk och bara snacka. Så igår var jag sjukt seg, trodde jag skullen dö av huvudvärk när jag vaknade men det fixade sig med två alvedon och en dusch. Sen jobbade jag ensam igår, så tråkigt.. men idag har jag iaf lilla amandas sällskap :)

Åh vad jag vill ha sommar igen här i bcn! Just nu har jag ingen ork till någonting, vill inte gå ut, vill inte klä upp mej, vill bara sitta här hemma i myskläder och sex and the city och vänta på söndagen. Behöver verkligen en sverigesemester nu! Kallt och jävligt är här också, inte som sverige men tillräckligt för att bli lite vinterdeprimerad. Usch ja vad jag klagar!

Saknar mina tjejer i hbg.. blir en mysig fika på mån (och tis??) som jag lääängtar!

Här kommer två bilder från våra fikakvällar förra vintern :)




Och en på mej och amanda, en galen kväll i sommras innan roxy



Nu vill jag HEM HEM HEEEEM! Och sen tillbaka till våren och sommaren!

Tänd ett ljus....

...och låt det brinna lalalallalaala :) Sitter här och lyssnar på jullåtar, så mysiiigt! Man får ju inte samma julkänsla här nere, kan inte fatta att det bara är en vecka kvar nu. Sjukt!
Idag har jag varit ledig, min sista semesterdag. Spenderade den med honom, varit ute och käkat och sen skulle vi egentligen till den där kända parken (kommer inte ihåg vad den heter haha) men det har regnat hela jävla dagen så det blev film och glass istället.. tar allt som det kommer nu, tycker om att umgås med honom och sen får vi se hur det blir när jag kommer tillbaka hit.

Snart ska jag ta itu med vårt berg av disk som bara växer och växer :P Sen kommer det hit några killar som Amanda och Ida träffade i helgen, ska dricka lite vin och kanske ut på en bar här i närheten. Kul att träffa lite nytt folk faktiskt :)

ok chauuu!

Sista veckan

Måndag igen och sista veckan för oss i Barcelona innan jul! Finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är att jag ska hem till Sverige ett tag. Hoppas dessa sista dagarna går snabbt!

Denna helgen har varit lugn, blev iofs lite vin och dans här hemma i fredags haha, men här hemma i vårt trygga vardagsrum klarar jag av att bli lite rund om fötterna ;) Sen har det bara varit sex and the city och lite mer sex and the city hela helgen, min terapi :P Har hänt en del med honom också men inget jag orkar skriva om här....

Nu ska jag till Lidel och handla drickyoggi och tandkräm...

Varför ska allt vara så svårt? Förra veckan ställde jag in mej på att bara tänka på mej själv och radera honom från mitt liv men hur lätt är det när han kommer tillbaka till mej om och om igen... får se hur vi ska ha det, just nu vet jag varken ut eller in :S

Adios!

Mej själv

Sitter här och tänker lite för mej själv. De senaste dagarna har varit sjukt jobbiga, en flashback från i sommras eller vadå. Och jag blir bara så arg på mej själv att jag tillåter mej att må såhär en gång till. Var det inte nog i somras liksom? Eh joo...
Jag åkte hit här för att komma bort från Sverige, för att skaffa mej ett nytt liv, för att hitta mej själv. Och vad händer? Jo, jag träffar en till argentinare efter bara 1,5 månader här. Allting gick så snabbt innan jag åkte hit... var med om världens jobbigaste göra slut period, bokade biljetten hit direkt, åkte hit och riktigt letade efter en kille som kunde fylla tomrummet. Och det fann jag ju och blev upp över öronen kär. Och allt jag har gjort sen jag träffade honom har varit för hans skull, jag ställde in mitt liv efter honom, han var allt för mej här. Men det funkade ju inte såklart, jag älskar honom det gör jag verkligen men jag måste skaffa mej ett eget liv här och vara självständig annars kommer jag aldrig kunna leva och bo här som jag vill göra. Jag måste tänka på vad JAG vill...
Nu ska jag bara vara med mina vänner, hitta på saker.. gå till nya ställen och inte bara vara där han är. Det går inte, jag förstör bara för mej själv. Och snart kommer jag hem till Sverige, ska bli så jävla skönt.. måste bort härifrån lite nu. Och komma tillbaks med nya krafter. Sen nästa år blir det ny lägenhet, plugga förhoppningsvis och bara tänka på mej själv.

Tack alla ni här som verkligen finns för mej och får mej att må så mycket bättre, vad skulle jag gjort utan er? Amanda, Ida och Jana.. ni är underbara :) Och min Lisa såklart... alltid här för mej.

Nu ska jag duscha en snabbis och promenera till jobbet, soligt och fint väder ute idag.. ska bli så skönt med en powerwalk. Jobbar ensam ikväll också.. rätt skönt det också.

Nu ska jag bli en ny människa jadååååå! Adios!


Snoret rinner

Snacka om att jag har gått och blivit förkyld, har redan snytit upp en hel toarulle den halvtimmen jag har varit vaken. Det slutar aldrig, fyfaaaan! Inatt har jag fått andas genom munnen, vaknade med igentäppt näsa, fruktansvärd huvudvärk och uttorkad munn.. stackars mej! Hittade som tur var några ipren på Idas rum så nu mår jag lite bättre. Måste dock gå och jobba, förlorar pengar annars ju och det har jag inte råd med!

Igår skulle jag egentligen ut med tjejerna efter jobb, först Pepino och sen till nån annan fest men det gick verkligen inte. Gick hem till älsklingen när jag hade slutat, fick middag och därefter mådde jag ännu sämre så jag fastnade där i soffan i hans knä. Han är alltid så gullig när jag är sjuk.. tar hand om mej och är världens sötaste. Kanske killar blir sånna, får känna sig manliga och behövda? Kommer inte ihåg att nån av mina förra pojkvänner har varit sån när jag var sjuk, speciellt inte mitt senaste ex, tsss.. jaja, honom ska vi inte dra upp här något mer! Och han innan idioten var ju världens bästa men det var så längesen, kommer inte ens ihåg om jag var sjuk när vi var tillsammans.
Jämnför fortfarande mycket med honom, han är liksom mallen för den perfekta pojkvännen. Men det får jag ta och sluta med, alla är ju olika och alla förhållanden är olika. Hur kom jag in på det här nu liksom? :P

Idag är det torsdag, snart helg och två veckor kvar till jag åker "hem"!!

Nu ska jag snora vidare.......

Orkar inte!

godmorgon eller vad man ska säga? sitter här och är sinnessjukt trött, vill bara sova och sova och sova lite till. Tror verkligen att jag behöver en liten semester från jobbet och Barcelona nu!

Denna helgen har varit lugn och skön, behövde nog det. Var ute och käka med Ida, Sofie och Jana i lördags.. jättemysigt. Sen blev det lite barer och hem och nanna. Myste med älsklingen på söndagen som vanligt :)

Haha igår flippade jag ut lagom :P Jobbade till 21 ju och därefter hade jag bestämt med nahuel att vi skulle ses, jag skulle hem till honom och sen ut och käka eller nått. Så jag gick dit efter jobb, stod där och ringde på i säkert 10 min, ingen som öppnade. Ringde och ringde, skickade sms men neejdåå inget svar! Började få lite smått panik, han är alltid hemma när vi bestämmer att vi ska ses och han svarar alltid på mobilen. Så massa hemskheter började gå igenom mitt stackars huvud, har han krockat med bilen? Är han arg på mej för något? Så jag gick hem, satt här i vardagsrummet och var helt förstörd, fattade ingenting. Typiskt att man alltid ska hetsa upp sig och föreställa sig det värsta men vad gör man inte liksom? Haha, sen ringde han efter 20 min typ och då hade han sovit den dåren. Men fyfan vad orolig jag var!
Så han tog med mej till Prinssesa 23, min favoritresturang här och det vet han naaaw.. käkade nachostallrik, den bästa i hela världen kan jag lova! Drack lite vin och myste :) Sen hem till honom och drack en varm chocklad haha. Har typ lekt och busat hela natten, shit som jag har skrattat, somnade inte förrens 5 imorse typ.. så kanske därför jag är lite död nu?

Jaja.. nu ska jag hänga upp tvätten, duscha kanske haha.. och sen gå till jobbet. Eller ta tunnelbanan, känner mej rätt lat idag faktiskt :P

Åhh vad jag vill ha ett nintendo wii faaaaan asså! Kollade lite igår med älsklingen.. dom är ju rätt dyra men jag vill vill villllll ha ett! Kanske köper ett tillsammans, får se.. ska kolla i sverige också om dom är billigare där!

Nu är det mindre en 3 veckor kvar, wiiieee! Drömde om shollan inatt, naaaw lille lille sholl, hon är ju så himla liden! ;)

Adios!

RSS 2.0