Imorgon...

...kommer mamma och pappa och hälsar på mej! Wiiiee! Ska bli kul :)

Sjätte gången nu eller hur är det? Denna gången ska jag iallafall visa mitt jobb... Sen ska vi upp på tibidabo om det är fint väder. Och såklart, gå ut och äta och dricka drinkar på Michael Collins ;)

Ska försöka sova tidigt ikväll, är inte speciellt trött men blir väl snart förhoppningsvis. Tänker ganska mycket, för mycket.. Har ont i benet också, typ växvärk, riktigt obehagligt. Men det kan man väl inte ha när man är 25 ½ år? Borde ha växt klart vid detta laget tycker man. Hehe.


Försökte hitta bilder från när mamma och pappa var här dom andra gångerna men har inga. Skicka skicka! Så jag slänger in en gammal bild istället. Den minen jag har här gör jag fortfarande på bilder ibland :)




Hejdå från Barcelona!


Internet suuuuuuuuuger

Helvetes cp förbannade k*k internet!!! Skrev nyss värsta inlägget som försvann. Ahhhh!! Gör kaos med någon snart!!!!!

Jaja, i korta drag:

Har vaknat, drömde att jag blev överfallen av en stor björn, nu ska jag laga mat, orkar egentligen inte, borde tvätta och vill ha ett hembiträde som gör allt sånt tråkigt åt mig. Jag vill bara sitta som en degklump i soffan.

Har köpt två kg klementiner för 15 kr. Käkade nyss 5 st. Gott var det :)

Ha det gött! Ciao!

Siesta

Jag är helt slut. Nu tar jag en siesta. Väck mig om en timme. Godnatt!



Att smälla eller inte smälla...?

Det är den stora frågan för ikväll... Tror det lutar åt att inte smälla på faktiskt.

Igår hade jag den roligaste afterworken hittills av min tid på företaget. Jag, Lankisch, Letti och Frej satt och tog några öl, gick vidare till tältis, käkade pizza (sjuuukt god) och sen fick vi syn på "ödlan". En club/bar som bara är öppen sent på kvällarna. Vi bara "varför är vi aldrig här?" Den ligger fan 5 meter från kontoret.
Så vi gick in där, drog ett par tequila, gick upp till miguels och hämtade ett gäng och drog med dom. Där var så roligt inne, sjukt bra musik och vi dansade som galningar. Inte ofta det dansas på afterworken kan jag säga.
Var hemma ganska tidigt, runt 01. Lyckad kväll måste jag säga :).

Vaknade kl 9 idag och kunde inte somna om. Har bara legat hemma, käkat en massa skit, kollat på youtubeklipp och chillat. Och nu är ju frågan.... ska man smälla på? Tydligen är det fest uppe hos Amoura och co. Men jag vill vara pigg imorgon känner jag. Så NEJ. Fan. Ingen ska få övertala mig heller! Karaktären är väl inte alltid på topp.

Jag hade ett jobbigt samtal nyss och känner mig lite nere. Likabra att stanna hemma och ta hand om sig själv.


Bryr mig så fruktansvärt mycket om en viss person...


Jaja, hoppas ni har en skön lördagskväll mina kära läsare.. 

Han diskar inte!

Nej, nu räcker det bannemej! Mitt cp till roomie har tydligt bott hemma en la casa de mama hela sitt liv. Kul att komma hem och laga mat när det första man måste göra är att ställa sig att diska? Åhhh!
Jag ska göra kaos på honom!!!!! (haha, det nya uttrycket här i Barca)

Nej men jag måste snacka med honom idag när han kommer hem. Sätta upp regler. Ser jag ut som din morsa eller?! Jag vill inte ha tillbaks kackelackor i köket pga av hans äckliga vanor. Ahh, vad jag klagar men var bara tvungen att få ur mig lite.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva idag mer än att ösa lite skit på min roomie.

Tänker mest på andra saker men det är inget jag tänker skriva om här ;).


Nu ska jag äta något..





 


Inget smälla på

Det blev en lugn och skön helg :) Igår gick jag hem till Jonas i myskläder, satt där ett tag på terassen och gotta mig. Sen gick vi och käka buffé, livsfarligt kan jag säga. Dom kallar mig gamen ;).
Resten gick ut sen men jag och Jonas blev kvar hemma och kollade film. Inception med Dicaprio, jääävlar vilken bra film. Lite psykad dock men det gillar vi. :)

Drog hem vid 1-tiden och kommer hem till värsta festen här hemma. Min nya roomie som hade tagit hit massa folk, fullt med spaniorer i vardagsrummet som satt och rökte inne och höll på. Jag sneade en aning. Gick bara in på mitt rum och stängde dörren, haha. Som tur var så drog dom typ en halvtimme efter att jag kom hem. Är det bara jag som hatar när folk festar när man inte själv är sugen? Ser ut som ett bombnedslag i här hemma nu kan jag lova. Får ta ett snack med honom sen, jag pallar inte ha en massa fest här hemma. Festa kan man göra i andras lägenheter, inte i min ;).
Vilken surkärrig jag låter som, haha.. Men vafan...

Idag ska jag möta upp fina Maria i stan och ta en kaffe och catcha up. Ska bli så mysigt, så längesen vi sågs ju. Fint väder idag igen så det blir nog att sitta ute någonstans. Härligt :).

Föresten så tror jag att jag har blivit arbetsskadad, har vaknat upp varanda helg nu i flera veckor kl 8 med ett ryck och trott att jag är försenad till jobbet. Tar en stund innan jag fattar att det är helg. Får panik varje gång. Kanske behöver lite semester? :P Kollade mina semesterdagar och tydligen har jag bara tagit ut 9 dagar på hela året. Det är inte ens två veckor. Jeje, får en lång semester över jul iaf, så det är bara att hålla ut. Inte precis att jag går och vantrivs på jobbet :)


Hoppas ni har en skön söndag!

Argentina

Oj vad jag vaknade tidigt idag. 07.30 och kunde inte somna om. Rätt skönt ändå, är pigg och utvilad och solen skiner utanför.

Igår blev det lungt, ett par claras (öl med citronfanta) efter jobbet, sen hem och chilla bara. Älskar att inte göra ett skit på fredagar, bara va hemma och mysa och sen vakna upp och veta att man är ledig. :)

Har legat och kollat igenom gamla bilder nu, bland annat från argentina. Herregud, känns som det var 100 år sen. Fyra år sen jag var där första gången. Så ung jag såg ut, hehe ;). Är ju en gammal träskpadda nu (enligt min kära vän Lanka).



Här kommmer lite gamla argentina-bilder:

 

Loellas möhippa, 2007



På Loellas bröllop. 2007



Jag och Loella, fulla sista kvällen 2006




På någon bar, 2006




Vilka minnen!

Blir lite sentimental när jag tänker tillbaka på dessa tider. Men bygger nya minnen för fullt här i Barcelona nu och jag tror att jag kommer att se tillbaka på denna tiden som den bästa tiden i mitt liv.


Jaja. Idag ska jag och Amoura ut på utflykt. Ska upp på ett berg nära där han bor. Sitta och ha lite picknick och njuta av utsikten. Gött!


Ha en skön lördag alla..




Inget kul...

Tjoho... Fan vad jag är seeeeg.

Blev en påsmällning igår, med andra ord kallat en afterwork. Usch, mådde som en kalkon när jag vaknade imorse kl 07.00. Men man är ju powerwoman, tog mig till jobbet i god tid och har jobbat hela dagen, plus en spanskalektion. Nu har jag slängt in en maskin tvätt och ska strax laga kycklingwook till jobbet imorgon.

Och det är inte kul att skriva i bloggen när ingen kommenterar! Så kommentera mera!! :)

Fredag imorgon igen, guuud, veckorna flyger förbi. Snart är det jul. Ska bli såå mysigt, 10 dagar i sverige. Åhh längtar! Fatta så varmt det är här nu, som svensk sommar. Satt med linne nu precis på balkongen och fryser inte ens. Måste iaf vara 18 grader eller mer nu på kvällen. NAAJJSS :)
Kommer att frysa röven av mig i sverige men det är sånt man får ta....

Nej nu blir det matlaging och tvätthängning.

Ha en trevlig kväll!


Och jag tänker på dig hela tiden.....

RSS 2.0