21:e februari

Denna helgen har det varit riktigt underbart väder, våren är här nu. Satt ute i en park hela lördagen och drack vin, sangria och åt kakor. Happy saturday! Sen efter att ha hållt igång en hel dag blev det ändå utgång på kvällen. Otto zutz blev det och det var som en jävla bastu där inne kan jag lova. Men skoj hade vi iaf ;) Massa förfest med mexikanare och ace of bace också haha.

Avundsjuka?;)






Brunettes have more fun  ;)



GODNATT.......?






Baila morena

Gokväll!

Har precis kollat på Adam och Eva och funderar på om man skulle ta och sova? Är dock inte trött för 5 öre, sov två timmar när jag kom hem från jobb. Inte bra men det är ju bara så jävla skönt. Siesta är det bästa som finns :)

Igår var vi på en irlänsk pub här nere, i love it, ska bli mitt nya stammis ställe. Hänga där med alla fotbollshulliganer, YEAH!

Har inte så mkt intressant att skriva, funderar på att färga mitt hår mörkbrunt... va tycker ni om det? Kommer nog ske vilket som, är trött på att vara blond. Så snart kanske jag är en morena guapa ;)

Och mitt rum är svin sviiiiin sviiiiiiiiiiiinkallt, ni har ingen aning. Ligger här nu med tjocktröja och jogging, ett tjock täcke plus två filtar och huttrar och skakar :( Ingen som värmer mej, stackars stackars mej alltså :P

Nej måste sova. Fredag imorgon också... wiiiiiiiie! Ska ut och dansa som aldrig förr!

Buenas noches

Gasläcka

Idag hände det sjukaste på jobb, det blev tydligen en gasläcka nånstans och hela stället kunde exploderat. Min chef var inte där idag heller så jag var ensam teamleader och helt plötsligt rusade hela jobbet mot nödutgången där vi sitter. "Avsluta samtalen och utrymm lokalen, brandlarmet har gått!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Jag bara: vaaaa? Så det var bara att slänga på alla samtal och springa ut. Lite panik där :P
Men som tur var hände inget, brandkåren kom och efter ca en timme fick jag gå in igen. Men lite rädd blev man allt :P

Lite annat då, i helgen hade vi inflyttningsfest, snacka om fyllefest. Typ som när man var 15 och var på hemmafester med hembränt och häxblandning. Hade köpt massa vodka från Lidl som vi bjöd på och jag kan lova att den är farligare än allt hembränt i världen. Folk deckade överallt hahaha, tre killar blev till och med sminkade och fick sina naglar målade när de sov så sött i soffan :P Men det var väl en helt ok fest men aldrig ALDRIG mer Lidlvodka för min del. Fyyyyy!


Lite bilder!





Finns fler i Amandas dator, kommer mera........... :D



 


mucho mucho

Tjaaa!

Det e mkt nu, darfor jag inte hinner skriva. Plus att vi precis har flyttat och har inte internet an. Men det ska fixas snart :)
Trivs jattebra i den nya lagenheten, den ar underbar, stor, ljus, frasch, oppen. En lagenhet som man faktiskt kan BO i en langre tid. Superniceee! :) Sa nu sitter jag pa ett internetcafe precis nedanfor.

Mycket pa jobbet ocksa, hinner knappt ringa och prata med nagon, det ar inte sa att jag skiter i det och det vet ni, bara att det ar sa mycket nytt och jag ar helt uppe i varv varje dag hehe. Men det gar jattebra, ska upp till 39 timmar i veckan nu ocksa. Hoppas pa att ha mitt helt egna team en dag, har hoga mal nu :P Jatteroligt ar det verkligen, jag engagerar mej till 100% och vet vad jag vill!

Nu ar mina minuter snart slut, ska upp och laga lite mat och sen nanna. I helgen ska vi ha inflyttningsfest, wiiee! ahh forra helgen var jag pa en sjukt rolig fest med desi och polett (stavas de sa? hehe) verkligen sjuuuuuuuuuukt skoj! ni e for goa tjejer! ;)

see ya!

RSS 2.0