Pics :)

Här kommer lite bilder från Mexico, klantiga jag hade ju bara kamera dom tre sista dagarna för jag trodde den var sönder, fattade ju inte att det var batterierna som var fel. Hehe, jaja... fick lite bilder iaf :)















Sådär ja!


Obeskrivligt

Hola!

Då var man tillbaka till verkligheten igen.

Måste bara säga att jag har haft det så sjukt underbart, en av de bästa tiderna i mitt liv helt ärligt. Mexico är fantastiskt, maten, staden, atmosfären, människorna... MEN den största anledningen till att jag har haft det så jävla bra är endast min kärlek, min älskling, min Mario.
Att en resa kan göra så mycket, att få träffa personen man har längtat efter så länge. Det går inte att beskriva, det har bara varit jag och han som har existerat, vi mot världen ;)

Så nu är jag tillbaka med nya krafter, snart är det december, sen jul då jag åker till sverige, sen nyår i barca... mycket att se fram emot!

Nu ska jag laga lite mat sen kanske dricka ett glas vin med the family. Ska bara ta det lungt ikväll, är sjukt trött. Kanske hänger lite med Amoura senare :)

Bilder från mexico kommer snart, ska bara få tummen ur röven och ladda upp dem!

Ha en bra fredag alla! Puss!

MEXICO!!

Faaan, langesen jag skrev har, varfor blir det alltid sa?
Welllll, just nu befinner jag mig i Mexico City, helt sjukt, kan knappt fatta det :P Har ar underbart, sjukt stor stad (varldens storsta juuuu) men jag trivs hur bra som helst. Vill inte aka tillbaka ;(
Jag och Mario har det underbart, vi ater massa mexikansk mat och det ar den basta maten i varlden enligt mig, har aldrig atit sahar god mat i hela mitt liv! Och vi myser, aker runt i stan som aldrig tar slut, gar pa mysiga barer, turistar... min alsking visar mig allt :)
Vadret ar toppen, soligt och lagom varmt, som en svensk sommar. Jag kommer att frysa ihjal nar jag kommer tillbaka till Barca. Usch...
Pa torsdag ska vi aka ivag till havet till Acapulco och stanna dar tills pa sondag, Marios kompis har ett hus dar som vi ska bo i. Sola, bada, festa, mysa... kan det bli battre?
Och vi har varit ute och sprungit nu pa morgonen tva dagar i rad, tro det eller ej haha. Mario tvingade med mig och jag alskar det, langesen jag tranade och man mar ju sa mkt battre... sa det blir ett gymkort nar jag kommer tillbaka!
Nu ska jag snart vacka min lilla gris som sover en siesta, sen ska vi ivag till ett stalle dar det tydligen finns hur mkt shopping som helst, maste ju ha med mig nagot fran mexico hem!
Jag har det jattebra, verkligen.... och det blir bara battre och battre.
Jag alskar mexico och jag alskar min Mario!

RSS 2.0