Infektion och feber

Det var inte igår.

Tyvärr så jag jag inte så roliga nyheter, har tydligen haft urinvägsinfektion sedan veckor tillbaka (vilket jag inte ens märkt) som nu har gått upp till njurarna. Och DET är INGET kul kan jag lova.
Det började i lördags morse innan jag och Mario skulle åka på miniweekend till Tossa de Mar. Jag fick ASont i ryggen, kunde knappt stå eller gå eller ligga eller sitta. Men inget skulle förstöra våran lilla tripp så jag packade med alla ipren jag hade hemma och gick på dem hela helgen. Det var rätt ok, när dom började kicka in försvann smärtan på en gång.

Vafan tror man liksom, får man plötsligt ont i ryggen så förmodar man väl att det är en sträckning? Aja, natten till tisdag fick jag iallafall jättehög feber, bara så helt plötsligt. Gick och jobbade på tisdagen och febern bara steg och steg, och mina intag av värktabletter blev bara fler och fler. Dum som jag är så går jag och jobbar på onsdagen också men då orkade inte min kropp längre. Satt och skaka och yrade och det var bara att ta en taxi till akuten. Och där blev jag kvar tills 12 på natten, dom gav mig antibiotika i armen och jag fick ligga i en sjukhussäng som dom körde runt mig i. Tog EKG, blodprov, kissprov, blodtryck, rubbet. Och det visade sig att jag hade fått en infektion i njurarna (mest i den högra). Så idag var jag på sjukhuset igen, fick ytterligare en kur antibiotika insprutat i blodet och imorgon ska jag tillbaka igen och få en kur till. Sen hoppas jag verkligen att jag kan börja att äta vanliga tabletter istället för detta skitet.
Usch. Har inte varit såhär sjuk på väldigt länge. Men läkarna här i Barcelona har faktiskt stigit i mina ögon, dom var jättegulliga och tog hand om mej. Och jag behövde "bara" vänta 2 timmar igår innan jag blev insläppt. Och idag fick jag komma in på en gång :)

Känner mig fortfarande febrig, har fått hosta och blivit förkyld nu också och har en jävla huvudvärk. Men värken i rygg och mage har släppt lite nu iallafall så det är ju skönt.

Mario har varit världens bästa dessa dagarna, tagit hand om mig, bäddat sängen, lagat mat, köpt medicin. Jag har typ legat som ett kolli och inte kunnat röra mig. Så tack älskling! <3

Tossa de Mar förra helgen var iallafall underbart. Jättemysig liten by ca 1,5 timmar norr om Barcelona, i Costa Brava. Det var jag, Mario och massa pensionärer ;) Haha, nej skoja.

Här kommer iallafall lite bilder:










Hihi

Säger bara en sak: Tur att det finns värktabletter! Fattar inte vad dom gjort förr i tiden när dom blev sjuka och hade ont. Örtmedecinier och sånt kanske :P


RSS 2.0