Thailand!

Åhhh nu är det bokat! 26:e maj till 13:e juni. Fira pappis 50-årsdag med familjen och Annas kille. Och det bästa av allt är att min lilla fis Lisa ska med! Min flickvän ;) haha. Så jävla gött ska vi ha, köra en favorit i repris på Grekland för 10 år sen. Fast bättre!


Så då ska vi först till Bankok i 3 dagar för shopping och lite storstadspuls:


Hotellet vi ska bo på:




Sen de resterande två veckorna drar vi till paradisön Koh Samet för sol, bad, snorkling, utflykter, party, god mat.. osv..osv.. Vadå att man längtar? :P







Jaja.. riktigt gött ska det bli!


Annars är allt bra här, trots omständigheter på olika håll, bla. med lägenheten, min cp-roomie osv.
Men jag mår väldigt bra. Är faktiskt ganska lycklig. Trots allt. Och mycket beror på en viss person. Min snygga heta latino :). Mer behöver jag icke säga.



Ha det fint!




Bestefar jeg kan ikke soove!

Hahhaha så bra alltså! Grotesco is da shit!

Och nu kan jag inte sova, har nyss laddat ner solsidan avsnitt 5 och det var sjukt roligt, som alltid! Så bra så bra! Dock sakna jag Ove i ruuudan. "Han sidder fast i ruuudaaan!!" ;)

Riktigt skönt väder har det varit idag, den varmaste dagen på hela året, var nästan så man ville ner och steka på playan lite. Men det blev en skön långis uppe i bergen istället.

Och jag har ingen kamera så jag kan inte ta bilder eller lägga upp någonting och jag är lagom trött på att lägga upp gamla bilder hela tiden. Så det får bli utan pics tills jag har fixat mej en kamera.

Imorgon är det måndag och jobb igen. Tiden går så sjukt snabbt här nere, veckorna bara springer förbi, hinner knappt med. Snart är det ju för fan sommar igen. Vad hände liksom? Tänk att jag som bara skulle stanna i barca i ett halvår har snart varit här i tre år. Fatta?! Har hänt mycket på dessa tre åren kan jag säga. Fast ändå så känns det som tre månader. Skum känsla.

Äh.. nu ska jag sova. Hoppas det går. Är rätt pigg nu.

Natti


RSS 2.0