I love my work

Kan bara säga en sak.. jag har världens bästa jobb och världens bästa kollegor. Alla är så himla omtänksamma och snälla.
Alla ni som öser skit på callcenter i Barcelona (finns iofs bara två som dom flesta känner till som är svenskar i barca och jag jobbar inte på det som börjar på T) släng er i väggen! Det jag vet och känner till efter två år på företaget är bara positivt och jag kan säga att alla andra jobb i framtiden kommer att vara tråkiga jämnfört med detta.
Har växt så sjukt mycket sen jag kom till Barcelona jobbmässigt och har lärt mig så himla mycket och växt otroligt i mig själv. Och jag kan helt ärligt säga att det är tack vare jobbet, att jag har fått chansen att visa vad jag kan, att jag har fått ha människor och chefer omkring mig som tror på mig. Jag älskar att gå till jobbet på morgonen, älskar människorna runt omkring mig där. Jag jobbar med världens bästa personer, allt från teamet jag har ansvar för till högsta cheferna.


Vet ni... jag ville knappt ta semester. Det har ALDRIG hänt förr i hela mitt liv. ;)


Snyggast i stan ;)

Här kommer lite bilder på tre snyggingar i Barcelona. Oh vad jag har suttit och förminskat och haft mig nu hur länge som helst!

Lisa jag tar med mig resten på torsdag ;P

Varsågod!












 


Avslutar med en bild på mig och älskling <3






.............och en på mig och Lisa som jag hitta, hahaha





.......och en ännu sötare :D





Nu är det snart dax för sängen! Och i övermorgon blir det Suecia! Så det så! :D

Yeyeye... godnatt!

 


Powerwalking

Nyss hemkommen från en skön powerwalk. Har sprungit i massa trappor här uppe i bergen :)

Nu ska vi kolla på film! Kommer antagligen att decka på en sec som vanligt. Imorgon blir det en tvåtimmars powerwalk, gå en timme ner till till playan med M, slänga oss i vattnet och sen powerwalka en timme tillbaka :D Det bestämde vi idag på vår lilla tur. Gött att man har en man som älskar träning!

Natti!





Och vet ni... jag köpte med mig en glass hem nu efter promenaden men fick sån ångest att jag la den i frysen :P Haha, hoppas M äter den imorn annars e de kööört ;)

Bakis-dag

Godkväll på er.

Har kommit på att jag endast bloggar på söndagar nuförtiden. Varför? Vet ikke.

Idag har jag bara legat som en deg och jäst på soffan kan jag säga. Jag fattar inte hur man kan bli så bakis? Andra är ju uppe och flyger rundor, är på playan, städar, shoppar men jag!? Jag ligger på soffan och mår illa och är helt slut. Men kul var det igår iallafall! :)

Var hos Jonas, Petter och Axel i deras nya penhouse. Drack vodka, åt grillade kycklingvingar och sparris, solade, badade (fötterna), snackade skit och bara hade det allmänt trevligt hela dagen och kvällen. Det gör jag gärna om SNART :) Jag är absolut inte avundsjuk på deras lägenhet, ABSOLUT inte. Unnar dom det ;)


Har tjatat på Jonas om bilderna och nu har han äntligen slängt upp dom på fejjan så här kommer dom!

Mer bilder åt bloggen!







Livet är hårt ibland eller vad säger ni? ;)


OCH JUST DET! Jag kommer hem till kära Helsingborg nu på torsdag och stannar en hel vecka denna gången. Fatta hur skönt det ska bli! Inte för att jag lider här men jag har inte fått uppleva svenk sommar nu på två år. Så för faen, håll tummarna att det blir fint väder nu!

Jag ska grilla, äta godis, äta svenskt bröd med massa ost, festa, umgås med familj, träffa kompisar, shoppa, mysa, se den nya lägenheten, slippa prata spanska (för ett tag), slippa alla katalaner, äta langos på hbg-festivalen, gå på The Studio, fixa mitt hår.. mm mm. Åhhh jag läääängtar!

Behöver komma bort lite. Kommer dock att sakna M men jag tror vi behöver en vecka ifrån varanda, få sakna varandra lite.

Men nu ska jag nanna! Men min M <3

Ha det fint!


Jag vill grilla!!

Åhh jag läser på alla bloggar och det enda man läser är: Idag har vi grillat, Nu ska vi snart grilla.. grill grill grill! Ahhhh nog sugen man blir??!!!!
Nu är det ju såhär att jag bor i Barcelona och här är grillförbud överallt, omöjligt att grilla i parker, på playan, ja överallt. Gör man det så är det flera hundra euros böter. Om man nu inte har lyxen att bo i en atico med takterass men ikke! Men snart ska jag grilla järnet hos Amoura och Petter i deras nyinflyttade atico, hähä :) Ge mig en fet entrecot eller fläskkaré med massa sallad och sås NU tack!

Eller... kanske inte nu på en gång, är ganska mätt. Jag och M har nyss varit ute och ätit kina här nere runt hörnan. Världens bästa kina-resturang! Vi är stammisar där :) Idag åt vi soppa, kinesiks sallad, friterad kyckling och kyckling med nötter och grönsaker plus två mineralvatten. Gissa vad det gick på? 15 euro! 150 kr.. rätt sjukt. Och så mkt mat, vi orkade inte ens äta upp allt! Billigt och bra, det gillar vi! :)

Innan dess har vi legat och stekt på stranden hela dagen. Jag, Mario och Steffi. Fått i oss en del iskall sangria har vi också. Ibland är livet ganska bra :)


Saknas bara grillning och svensk sommar... det saknar jag fan!



Mys!


Imorgon blir det hård-diet igen och powerwalking ! Ska bli skönt!

Ha en skön kväll alla!

Chauuu

Barca???!!!!

Gokväll!

Jag är inte på topp idag kan jag säga. Här är så sjuuuukt varmt att jag snart sover i badkaret i iskallt vatten. Usch, vad händer med klimatet?

Jaja. Igår vann spanien VM-finalen som alla säkert vet! Yeeees! Jag såg den på en bar här i närheten. Kan bara säga en sak; dessa J-vla katalaner, jag blir gaaaalen på dom! Inte nog med att dom är otrevliga, dom kan fan inte glädja sig åt en sån här gigantisk händelse. Eller jooo, dom glädjer sig. På sitt sätt. Alltså, dom springer omkring och skriker: JAAAA spanien vann VM-finalen tack vare Barca! BAAARCAAAA!

Ehhh? Dom är inte kloka.

Nej, jag börjar bli fruktansvärt trött på dom. Kanske borde lämna? Hmm hmm :) Nej, inte än på ett tag, Barcelona i sig är ju faktiskt underbart.

Idag har jag bara jobbat, promenarat hem i denna bastun, lagat mat, ätit, diskat och nu sitter jag här med fläkten en cm från huvudet, haha.

Jag måste börja blogga mer!! Jag har ju alltid sååå intressanta saker att berätta?! Nej men utan kamera och bilder blir det fan inget bra. Måste ta och skaffa en. När jag blir rik.


Nu ska jag ta en iskall dusch! Que rico!

Pusss!



Viva espana!!


Död i parken

Hej !

Inte bloggat på ett tag nu igen. Men har faktiskt inte haft något internet här hemma (har fått ringa hit han killen som hjälpte oss sist, vi har ju special-internet förstår ni ;)). Men nu ska det iaf funka ett tag framöver hoppas jag!

Jaha, annars då? Jobbar som vanligt, har semester nu om ett tag och det ska bli såååå skönt. Fatta, värmen här är olidlig, man smälter bort för fan. Igår var vi nere på playan (gick hela vägen ner) och jag trodde att jag skulle dööö av värmeslag. Sen blev det solning ett par timmar, köttmarknad på vägen hem och köpte entrecot (eller hur det stavas?) och sen vidare till Maria och Alberto på BBQ/födelsedagsfest på deras takterass. Myyyys! Åt och drack massor och sen vidare till stan en runda. Men det blev ganska tidigt ändå, vi var hemma redan vid 3-tiden.

Idag har jag och M bara chillat hela dagen, gick till kina-resturangen här runt hörnan och åt lunch (frukost), hyrde två filmer på vägen hem och nu har vi kollat på den ena. M sover för tillfället och jag ligger bredvid med datorn i knäet :)

Just det, jag har blivit riktigt duktig på senaste tiden! Är ute och powerwalkar/joggar i Parc Guell VARJE kvällen när solen börjar gå ner (FATTA hur fint det är, man ser hela Barcelona i solnedgången, det är så vackert att man inte ens tänker på hur jobbiga uppförsbackar det är). SAMT att jag går till och från jobbet varje dag. Sammanlagt 80 minuters promenad + Parc Guell (ca 1-1,5 timme) Det ni! Plus att jag äter ingenting! HAHA, där ljög jag! Jag äter, men bara sallader, frukt och sånt. Operation smal är i rullning, jadå! Mario sa senast idag nu är jag helt perfekt. Inte gå ner mer. Men jooo, lite till skadar ikke ;)
Betal om Parc Guell, när jag och M var där och joggade i fredags så var där en person som dog. Så jävla hemskt. Ni som varit där, parken ligger ju på ett berg och för att ta sig upp till toppen slingrar sig en väg uppåt genom hela parken. På vissa ställen är där stora pelare som håller vägen uppe, och på vägen är där små runda balkonger där man kan ställa sig och kolla utsikten, fota osv. Allt designat av självaste Gaudi. Iaf, när jag och M kom joggandes var där massa poliser, ambulanser, polisbilar, folk som grät och skrek, blod på marken. Då var det en stackars turist som skulle ta foto på utsikten också har balkong-jävlen kraschat och killen/tjejen rakt ner 7-8 meter och dog. Fyfaaaaan vad hemskt säger jag bara, det skulle kunnat vara jag, Mario, vem som helst. Usch! Så var försiktiga om ni ska till Parc Guell, jag varnar er !


Här uppeifrån var det balkongen briste, samma väg som jag och M joggar på varje dag, FYsjutton!






Nu skulle jag inte bli förvånad om många bryr sig mer och blir upprörda över min träning och livsstil än om stackaren som dog!

Nej men jag är lite irriterad över vissa saker men det ska jag inte vara längre. Tänk så mkt man kan förlora, så snabbt. Tänk om det hade varit jag eller M som ville ta foto på utsikten den dagen? Jävla tur att man inte har någon fungerande kamera!

Nej, jordgubbar nu och en film till!

Pusss!

RSS 2.0