Lite panik kanske?

Ahhh jag har haft panik nu i två veckor angående lägenheter. Först hittade vi en skitfin som vi resarverade, snubben på uthyrningen sa att vi säkert skulle få den men ikke, ägarna ville att vi skulle signa ett 5-årskontrakt. Hmmm.. nej, tror inte jag vill binda upp mig så länge. Så vi fick våra pengar tillbaka, hittade en ny som var faktiskt ännu bättre. Och samma sak här, vi har resarverat den, gett dem 850 euro och nu väntar vi på svar om vi får den eller inte. Jag döööööör om vi inte får den. Alltså, vi måste ut från denna lägenheten i helgen.
Well, jag ger dem imorgon på sig, om vi inte får ett svar går jag och hämtar ut våra pengar och försöker hitta en annan fort som faaan!

Håll tummarna att vi får den!

Helgen har iallafall varit toppen, hade vinkväll här hemma i fredags och i lördags var vi på grill "lunch" hos Maria och Alberto på deras fina takterass. Den "lunchen" gick över till fest och slutade inte förren kl 8 på söndag morgon för min del. Hehe, som det kan gå ;)

Nu ska jag snart sova, är fortfarande lite trött efter helgen och har varit uppe tidigt och jobbat hela dagen.

Hoppas allt är bra med er läsare!

Chauuuuu

Alla hjärtans dag

...har varit supermysig ! Jag är inte ett så stort fan av alla hjärtans dag men det blev en extra mysig dag idag ändå.

Vi sov länge imorse, så skönt... jag älskar att sova! Sen gick vi ut och åt lunch-buffé och den var outstanding! Fanns allt och då menar jag ALLT, kina, suschi, thai, massa sallader, fisk, kött och skaldjur som dem grillar till en. Mmmmmm :) Vi åt för hela dagen!
Sen gick jag och Mario hela vägen ner till catalunia och brainstorma lite haha, mötte upp hans kusin som är här på besök med skolan, gick till Princessa och drack några mojitos. Gick upp till catalunia igen, lämnade av hans kusin, åkte hem och åt (igen!) Jag lagade kycklinggryta med ris, han blev imponerad hehe, jag kan om jag vill! :P
Så denna dagen har varit riktigt lyckad, inget trams om att allt måste vara så romantiskt utan vi har bara trivts och umgåtts och haft det mysigt. 10 månader tillsammans nu snart.... kommer ihåg när vi började träffas när en viss person kläckte ur sig att "bara så du vet så har han sagt att han bara vill en sak med dig" Hihi, och här är vi, 10 månader senare. Suck, blir så trött att vissa bara vill förstöra för andra. Tycker synd om sånna människor faktiskt.


Jaja, nu ska vi kolla på en film och mysa vidare :) Hoppas alla har haft en bra dag! <3


Ciao


Skakis

Usch vad jag mår illa idag. Känner mig sjukt bakis fast det var ganska lungt igår.

Efter jobbet gick vi ner till tältis, ett stort gäng, nästan hela The Studio plus Jonas och Petter. Tog några öl sen drog jag och Anna hem. Lagade mat, käkade sen blev det lite förfest här hemma med Jonas, Petter, Mario, Anna, Malin och Frida.
Drog till Hydeclub vid 12 tiden, mötte upp tjejerna från The Studio, fick gratis öl och sen in i vippen med vodka, cava och dans. Lyckad kväll, jag och Mario åkte hem redan vid halv 3, rätt skönt ändå.

Ikväll blir det troligtvis Sitges, får se.. är fruktansvärt kallt ute och jag vet inte om jag kommer att palla gå runt utomhus hela natten. Det är ju den årliga karnevalen där nu så alla klär ut sig och festar hela natten.

Nu ska jag sova en siesta ! Ha en bra lördagskväll alla :)


En liten bild från igår:




Regn

Hola

Kom nyss hem från jobbet, sitter här i soffan och kollar runder lite överallt på internet, bland annat lägenheter. Börjar närma sig nu. Älsklingen sitter vid bordet och jobbar, ler mot mig då och då, gör pussar och teckenspråk till varandra. Men vi är helt knäpptysta :P

Helgen var lugn och skön, var hemma i fredags med tjejerna, sen kom Mario och Alejo efter en liten barrunda. Vaknade tidigt på lördagen, gick till en park och spelade pingis. Haha, jag gick in för det så hårt att jag kastade mig över pingisbodet och nu har jag ett stort blåmärke på benet. Jag bara SKA vinna allt ;) På kvällen lagade vi middag, köpte hem öl och vin och bara myste och spelade kort. I söndags var det underbart väder så vi drog ner till Cituadella (stavningen?) mötte upp Jonas och co, satt och solade, gick till Starbucks och drack en stoooor latte, hem, köpte kebab och cola och kollade skräckfilm. Det var min helg!

Nu ska jag och Anna laga en god (och nyttig) middag tänkte vi. Är dock sugen på en fet pizza istället men nope, bara på helgerna ;)

Och det bara regnar och regnar ute, hela tiden. Gissa vem som inte ska gå utanför dörren idag. Thats me!

Ciao!

Maskerad?

Hahahaha, vi hittade nyss den roligaste maskeraddräkten på google. Tänkte lägga upp den men tänkte om, kanske inte så lämpligt här i bloggen med tanke på vilka som läser :P

Iallafall, idag följde Jonas med hem efter jobbet, vi handlade hem kycklingklubbor, ris och sallad och gjorde världens godaste sås. Så gott! Sen åkte han hem och jag, Ida, Anna, Malin och Frida började planera maskeraden i Sitges. Så många sjuka och roliga förslag på utklädnader, jag skrattade så jag höll på att dö! Blottare, min skugga, spicegirls, terrorister, gamla griniga tanter, 80-talsrockstjärnor, flagstång mm. Vad tycker ni?

Nu ska jag snart sova, Mario kommer hem om en stund, han är fortfarande och jobbar... deadline eller vad det kallas. Stackaren... men imorgon är det över. Fan, jag som behöver sömn, kommer att vakna när han kommer och bli pigg som en mört. Men egentligen, vad gör det... min älskling är här! <3

Godnatt alla!


RSS 2.0