Barcelona en mi corazon

Jag älskar faktiskt Barcelona nu mer än någonsin och är fruktansvärt glad att jag stannade kvar här och inte åkte hem och gav upp. Jag hänger alltför lätt upp mitt liv på andra personer och när saker inte går som jag vill eller förväntat så rasar hela min värld samman och jag vill bara fly iväg.

Men jag stannade kvar och först nu efter snart ett halvår här känns det som mitt liv börjar på riktigt. Nytt folk, nytt jobb ch ny lägenhet. Och idioten är en gång för alla ute ur mitt liv.

När jag gick hem själv idag eftermiddag från jobbet längst diagonal tänkte jag på allt runtomkring mej (som mamma säger att jag ska göra) hur fint här är, januari månad och jag går i vårjacka, solen skiner och tänkte att jag är faktiskt lycklig att jagt bor här och att jag har gjort detta valet helt själv, helt ensam. Att jag vågade och nu har jag bara mej själv att tänka på.

Och det är så jävla skönt.........


Jag och Desiré i lördags innan bomben smällde


Monster

Gokväll!

Måste bara börja med att berätta att "han" finns inte längre. Fyfan vilket svin, monster, omänsklig kall gris jaa finner inga ord. Nu har jag sett det jag har blundat för hela tiden och tack gud för det!

Jaha denna helgan har varit helt galen. Vart ska jag börja? haha :P
Har fått komma upp ett steg på jobb så nu ska jag vara coach på heltid plus extra teamleader så det ska bli jätte jätte skoj. Är riktigt glad för det :) Så i fredags kl 14 när jag slutade var det ut med chefen och snacka jobb och dricka öl. Och ja ett antal öl blev det, tydligen så det går till när någon flyttas upp :P Kom hem vid 12 på natten och deckade direkt. Sen på lördagen drog jag till City hall med desiré och en kompis till henne, sen efterfest till klockan 10 på morgonen. Hemskt var det men det var värt att stanna och bara se hur jävla hemsk han är.
Igår drog jag ner till stranden med Amanda och Ida. Mötte upp några killkompisar på en bar där, hade riktigt trevligt, jättegoa killar verkligen. Så idag har jag varit lagom trött, ska lägga mej nu snart så jag är pigg och utvilad tills imorn. Jättekul att gå och jobba nu, älskar att känna att man kommer någonstans, att man kan påverka, hjälpa till och vara med och bestämma :) Och från och med nu ska jag alltid jobba dagtid och det ska verkligen bli jätteskönt. Få in rutiner i vardagen.

Yes, det var väl lite nytt om mej dååå :) Och snart flyttar vi, yeyeyeyeyeeeee :D

Cuidate amigos chauuuuu

Parc Guell

Godmorning!

Vaknade precis, jag som hade lovat mej själv att gå upp i tid :S Men kan inte somna på nätterna.. bara ligger och vänder och vrider på mej. Usch.
Jaja, igår fick vi vara lediga från jobb iaf, bokningssystemet var tydligen nere så vi behövde inte gå dit. Det tackar vi för hihi. Så vi åkte upp till Park Guell, den kända parken som Gaudi har gjort om ni vet? Jag visste inte ens vem Gaudi var innan jag kom hit haha. Den var iaf jättefin med utsikt över hela Bcn. Och soligt och fint väder var det också, som alltid här nere :)


Är det inte en vacker stad jag bor i?








If I were a boy...

If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go

Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wated
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.


If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.

I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


If I were a boy
I could turn off my phone
Tell evveryone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone

I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home


It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy


Kan inte.

Idag skiner solen och det känns som 15 grader ute. Det är det nog också. Jätteskönt. Har legat uppe hela natten och pratat med honom men vafan kommer man fram till. Ingenting.

Men jag kan inte, vill inte vara utan honom. Får ta allt som det kommer då för sanningen är att när jag är med honom mår jag som bäst just nu.

Tror jag måste ta tag i mej själv, börja plugga eller nått.. skaffa en hobby, göra nått som jag känner att jag kommer nånstans med. För detta livet klarar jag inte leva, kan inte ens kalla det ett liv om jag ska vara ärlig. Gå till jobb, komma hem, sitta här i denna sunkiga lägenheten, gå ut och festa alldeles för mkt och ha sjuk ångest dagen efter.. och dem enda höjdpunkterna i mitt så kallade liv är när jag är med honom.

Fy vad tragiskt det är.


Better in time

Får väl ta samma rubrik som mitt första inlägg. Passar bra kanske?

Förlåt om jag har gjort alla oroliga, vet ju att typ hela släkten läser bloggen ju. Har varit så nere sen jag kom tillbaka hit, har varken vetat ut eller in.. I sverige var allt så bra, jag var så långt borta från alla problem med honom. Men jag kan inte fly från mina problem längre (eller ska man säga mina killar?)

Har varit väldigt mycket festande sen jag kom tillbaka, först nyår sen utgång på utgång. Fast det har varit skoj att gå till nya ställen med nytt folk så har jag ändå kännt mej så tom för jag inte har honom längre. Och bara tänker på hur roligt det var innan, när vi träffades, den första tiden. Och vi har ju fortsatt att träffas fast vi inte är tillsammans längre och när jag är med honom mår jag underbart bra. MEN när jag kommer hem känns det som hela min värld ska gå under. För jag vet att han kan gå ut samma kväll och göra vafan han vill. Nej tack säger jag till det nu, kan inte mer. Om han inte vill ha mej för den jag är, hela mej och inte bara när det passar honom så kan han glömma mej.

Så nog om honom nu.

Men iaf, jag mår bra nu.. eller jag blir bättre de vet jag. Och idag har vi varit och resarverat vår nya, fina, stora lägenhet så nu är den vår :) Den 1:a februari flyttar vi.. ska bli så skönt. Får leva på nudlar och vatten de kommande månaderna haha men det får det väl vara värt.


Här kommer två pics från 2009

Nyår


Innan Catwalk


hatar

lite uppdatering.

allt är skit, jag hatar allt och vill bara gå och dö.

RSS 2.0