Sverige snaaart!

På onsdag åker jag. Inte långt kvar nu :) Börjar dock bli lite nervös, pirrar lite i magen, hehe. Fast på ett bra sätt då såklart. Dagarna går verkligen sjukt sakta nu, i vanliga fall bara flyger tiden iväg här nere men icke nu. Får hoppas dessa sista dagarna går fort.
Denna helgen har varit ganska intensiv och den är inte slut än. Blev en rätt hård AW i fredags med teamet, Annas sista dag ju så det var det värt :). Och igår var jag igång hela dagen, kom hem vid 19-tiden, åt lite nudlar och deckade vid 22. Idag vaknade jag 8, slängde in en tvätt och nu ligger jag och väntar på den. Ska snart in i duschen och vid 11 ska jag iväg igen.
Ikväll blir det bio med Amoura, Martin och en till. Ska bli kul. Gillar dock inte Harry Potter men jag får väl offra mig. Hehe. Mysigt att gå på bio, sist jag var på bio somnade jag om jag inte minns fel. Jag är hopplös.

Nej, nu ska jag kolla om tvätten är klar.

Hejdåååååååå

Rea

Hej hej.. Nu har jag och Jonas kommit hem efter en liten shoppingtur efter jobbet. Hann även med att käka Burger King, uhh känner mig som en liten minigris nu. Men var panikhungrig så jaa. Vad gör man?

Ville köpa ett par converse men den enda pyttelilla butiken i det STORA shoppingcentret som säljer converse hade inte dom jag ville ha i min storlek. Faaaan. Och rea var det också, 50 euro kostade dom. Men det är alltid samma sak, jag hittar aldrig något på rean. Och om jag gör så finns det aldrig i min storlek. Så det är väl bara att ge upp, jag gillar inte rea ändå. Och här i spanien är det ännu värre, massa högljudda och skrikiga spanjorer som drar och sliter i allt, blockerar gångarna i affärerna så man inte kommer förbi (och dom skiter fullständigt i att man vill förbi), långsamma kassabiträde som inte bryr sig det minsta om att kön är sådär 110 meter lång. Liksom, en kassa öppen? Ehhh. Med mera med mera, listan kan göras lång. Jag är lite trött på spanjorer, har ni märk det? hehe.

Men jag ska inte gnälla även fast det är skönt ibland. Man ska ändå bo kvar här ett tag till så det är väl bara att finna sig i hur det är.

Nu har jag bosatt mig i sängen och tänker inte lyfta på röven mer denna kväll. Det blir jag, datorn och en glass kanske.

Saknar min baby. Väldigt mycket.

Ha en skön kväll alla!

Saknar....


Åh, ta mig till sverige nu...




Nu jävlar

Nu får jag skärpa mig med bloggen. Seriöst. Har inte skrivit sen i påskas. Om jag inte skärper mig och börjar skriva iallafall varannan dag så tar jag bort den.

Sen jag skrev sist har jag bla varit i Thailand. Där blev jag brun som en pepparkaka, magsjuk, gick ner några kilo som jag har gått upp igen nu. Solade och badade, shoppade, cyklade i 40 graders hetta i Bangkok (gör jag aaaaaldrig om). Men det var så skönt med semester, bara ta det lungt på en strand var precis vad jag behövde.

Snart blir det ännu mer semester och då blir det sverige i 1,5 veckor. Svensk sommar, OM jag längtar. Och jag ska inte bara befinna mig nere i skaauuune, neeeej, det blir lite längre norrut också :). Ska bla besöka Stockholm som jag aldrig varit i (ok en gång när jag var liten men det räknas inte). Åh vad jag längtar, vill åka nu nu nu!!

OCH det som jag ser fram emot mest just nu är att den 1:a augusti flyttar vi! Jag och baby :) Har hittat världens finaste lägenhet, den ligger typ 10 min gångavstånd från där vi bor nu, är helt nyrenoverad (vi snackar svensk standard) så fräsch och med en stoooor balkong på 6:e våningen med utsikt över hela Barcelona. Och den är vår, är resarverad och direkt när vi kommer hem från sverige får vi nycklarna. Lägger upp bilder på den när vi är inflyttade och tillrätta. Sen är det bara att komma och hälsa på, har ett extrarum med bäddsoffa och grejer. Fan vad jag ser fram emot flytten. Ny lägenhet, ny start, ett liv tillsammans med den jag älskar... Kan det bli bättre? Helt allvarligt, jag är så lycklig nu att jag tror något kommer hända som tar bort detta. Usch nej, får inte tänka så, det är bara att njuta av denna känsla, det är jag värd ;).

Nu ska jag och Amoura kolla film, han bor här nu i juli månad. Myyys. Tryckte nyss i mig en hel pizza. Hur orkar jag? Brukar vanligtvis äta en halv. Åhh, tröstäter nu när M är i sverige. Haha. Och nu är jag sugen på glass. Näää, nu får jag fan ge mig. Ska ta en persika istället.

Ha en bra kväll alla och SORRY för dålig update. Ska bli bättre, det lovar jag! 


Gokvääällllllll bild från Thai:



RSS 2.0