Sacrifice

Ikväll har vi myskväll här hemma, jag och Malin dricker varsin öl och Frida lagar mat. (korv) Haha ;)

Imorgon kommer han! Och jag är sååå nervös! Men samtidigt, såååå lycklig :D Min lillis....här snackar vi sakna!


En hård vecka

Förra veckan var inte att leka med kan jag säga, ibland går inte allt som man vill. Mycket på en gång. Men nu är allt ganska bra igen (eller i och för sig, mycket bra, tror jag). Inte konstigt att denna helgen har jag sovit 13-14 timmar per natt och känner mig ändå inte utvilad. Men nu blir det nya tag :)

Jag är nervös, mycket nytt som händer nu... är nervös hur allt ska gå, hur det kommer att bli. Mitt problem är att jag tänker för mycket, istället för att bara ta allt som det kommer. Målar upp det värsta, ororar mig. Nu har allt varit så bra, nästan för bra, är rädd att allt kommer att krascha. Men om det gör det så är det bara att ta den smällen då. Jag har varit med om rätt mycket sen jag flyttade hit (och även veckorna innan) så jag vet att jag alltid klarar mig. På något sätt.

Iallafall, om 3 dagar kommer min mario tillbaka, om 4 dagar kommer syrran hit. Ska bli skoj! :) Och om en månad flyttar vi!

Idag ska jag fixa med rummen, städa dem, flytta över mina saker, göra plats till Anna. Och sen kanske träffa Amora och hitta på något :)

Ahhhh jag har fjärilar i magen, vill inte ha det!!!


Måste bara säga ett par ord till min älskade vän Lisa, jag är så stolt över dig, du är så stark och allt kommer att bli så bra! Det vet jag! Saknar dej och önskar jag kunde vara där!




Naaaw <3<3<3<3<3<3<3 Fjortis-tiden ;)



Ge mig nått lugnande

Godmorgon!

Usch vad det är grått och trist ute idag, jag som ville ut i solen men nejdå. Redan söndag, helt sjukt. I fredags efter jobbet gick vi ner till tältis, tog några öl, vidare till Miguels, tog några rom och cola sen blev det taxi hem och nanna. Trevlig kväll, massa skratt och skvaller ;)
Igår var jag bara hemma hela dagen, kollade på mina dokumentärer (är helt fast, speciellt dokumentärer om flygplanskrasher) är man konstig eller, det jag är som mest rädd för gör jag ju bara värre! Men kan inte sluta, tycker det är så sjukt intressant att kolla på :P


Ibland är jag bara en så stor idiot måste jag säga! Ge mig något lugnande (som Lisa brukar säga).


Nej, en kaffe nu så man vaknar till liv!

PUSS

10 dagar <3<3<3<3





Independent woman

Tjoo

Ville bara slänga iväg ett snabbt godnattinlägg. Är helt död, var på tältis med Jonas efter jobbet och tog några öl, sen hem, käka och kolla tre kronor (är helt fast haha) Malin, Frida och gänget är på Michael Colins men jag orkade inte följa med.
Typ halva the studio gänget från jobbet bor här i krokarna, lite kul :) Så sköna tjejer allihop!

Guuud vad jag trivs med allt nu! Alla vänner, livet här, barcelona, jobbet, kärleken.. TODO!

Man ska vara glad, le och tro på sig själv, även om det är hårt ibland. Det lönar sig i längden.

Natti!



2 veckor, 2 VECKOR!! <3<3<3





Kyckling och spenat

Har jag nyss ätit! Låter kanske som en konstig kombination men gott var det. Tror jag har järnbrist (eller lågt blodtryck, något är det iaf) så nu ska jag äta spenat tills jag slutar känna mig snurrig i huvet varenda gång jag gör en snabb rörelse och tills denna förbannade tröttheten försvinner.

Igår var jag jättetrött, hänging och febrig så jag var bara hemma, kollade idol och film med Frida och käkade massa glass. Ikväll är det 30årsfest på TP, får se om jag orkar, kanske bara drar ner och säger hej och är lite social. Hade i och för sig varit skönt att komma iväg lite. Får se.

Något mer då, här är förbannat kallt nu, jag fryser HELA TIDEN! Att duscha är det jobbigaste, vattnet blir inte riktigt varmt och när man kommer ut från duschen känns det som man ska förfrysa. Uhhe. I min nästa lägenhet ska jag ha CALEFACTION (lr hur det stavas) vilket betyder att det finns element i lägenheten. Det är ett fett måste.
Nä, vad jag klagar! Hehe.. Kommer ihåg att jag var likadan förra vintern, gick i ide typ, jobbade, kom hem och käka och sen kollade film varenda kväll i 2 månader typ. Jag är som en björn på vintern :)

Hoppas allt är bra med ni som läser! Nu ska jag samla mod för att ta en hemsk dusch ;)

Chau!




Min lille....

God eftermiddag!

Jag är så slööö på att blogga, fyyy på mig!

Men inte så mycket som hänt ändå, nyår var ovanligt lungt detta året. Var hemma med Malin, tog några drinkar, gick över till grannarna framåt kvällen, lite fest hos Diego med mat och fler drinkar, firade 12-slaget med 12 vindruvor (jag kunde dock bara proppa in 4-5 st i munnen sen tog det stopp haha) drog hem vid halv 2 tiden när de andra stack ut, pratade med min älskling och sa gott nytt år och pussades genom telefonen :) Det var mitt nyårsfirande.

Idag är jag ledig, har sovit 12 timmar inatt, snacka om att jag behövde det. Solen skiner och det är ganska skönt ute så jag och Frida tänkte gå på en promenad snart. Om vi kan slita oss från datorerna ;)

Mycket som händer nu, snart flyttar vi och jag är på full jakt efter min egna lägenhet, ska hitta den perfekta. Snart kommer Mario tillbaka, det är väl det jag ser fram emot mest nu. Nytt år, nya tag på jobbet, nya kollegor. Jag känner på mig att detta året kommer att bli underbart, kanske händer något stort, vem vet? :P Jag fyller 25 iallafall (herregud) och då kommer mamma och pappa ner och stannar en vecka, firar även älsklingen då också som fyller år på samma dag som mig :) Och snart är det vår och sommar som är lika med playan, packisöl, solbränna och utflykter. YEEEEE!

Ha det så bra, nu ska jag fan ut och röra på fläsket ;)


Jag, Anna och mamma på julafton, mongobild!


Jag och Hanna innan julfesten med jobbet

RSS 2.0