Påsk i Frankrike

Påskafton idag... och bajsväder i Barca. Hela påskhelgen ska det vara molnigt och kallt. Bättre väder i sverige ju. Otur. Därför drar vi till Frankrike istället :) Har hyrt en bil och ska köra längst kusten till franska rivieran, Marseille, Nice.. får se vart vi hamnar. Där ska det vara soligt och fint iaf! Stannar tills på måndag. Har aldrig varit i Frankrike så det ska bli kuuuuul! Ser skitfint ut ju.. Och så skönt att komma iväg lite.
Ville egentligen åka him till Hbg denna helgen men det blev lite hastigt och dyrt. Men detta blir minst lika bra! :)

Så... nu ska jag packa ner bikinin och sommarklänningen! Fan vad gööttttt detta ska bli :D.


Jag har varit uppe sen 07.30 idag, är jag normal? eh nej.

Ha det fiiint!


Långweekend

Nu är det lååånghelg. Så jävla skönt. Ska bara ta det lungt i fyra dagar. Vara med min favorit. Ta dagen som den kommer. Mysa och mysa lite till.

 

Glad påsk på er!

 





Förkyld.

Ja, fyfan vad jag är förkyld. Snorar, hostar och känner mig allmänt seg i huvet. Men det var väl dax, har inte varit sjuk på länge nu.
Igår när jag åt middag (en fet köttbit som jag älskar) kände jag inte ens smaken. Det var ganska frustrerande. :/ Uhhh.. stackars mig.

Skulle egentligen ligga på playan och steka hela dagen idag. Jepp, sommaren har kommit hit nu, både igår och idag är det 26 grader varmt och strålande sol. Inte ett moln, så långt ögat kan nå.. lalalalalala. Meeeen, jag hoppar playan idag. Pallar icke bli mer sjuk. Så hoppas på att man mår bättre imorgon för då SKA jag sola. Orkar inte se min vita spegelbild längre. Vill vara brun och fin ju.

Ska iallafall ta en promenad ner till glories (köpcentrum) nu snart och köpa min TV. Äntligen! Åhhh vad jag ska kolla på tv och spela playstation ;). Perfekt och inskaffa sig en tv såhär lagom till sommaren. Eller inte.. Men hoppas på lite regniga dagar nu så man kan sitta inne utan dåligt samvete. Eller sånna här dagar när man är förkyld som en get.

Jaja.. Inte så mycket mer. Snart blir det semester iallafall! :) yeyeyeyeyeeyeeeeeee!

Nej, en dusch nu då!



Haha, så små! Snart ses vi i Thailand <3<3


RSS 2.0