Saknar honom.......

så var han tillbaka i argentina, tillbaka där allting började...

Känns jätte konstigt, kan inte hjälpa det. Sist han var där var vi så kära och nu inte ens ett ord har man fått. Det är så hemskt att en person man trodde skulle älska en alltid bara kan lämna en och bli helt kall. Var tog alla känslor vägen? Kommer jag nog aldrig få veta...

Har fallit tillbaka rejält nu sen i förgår när jag fick reda på att han åkte hem. Jag som hade det bra här. Men det blir bättre, det måste det bli... måste bara vänja mej vid tanken att han är där igen. Och släppa honom.

Imorgon flyttar vi iallafall förhoppningsvis. :) Den tanken får mej att må bättre. Att ha vänner omkring sig när man känner såhär... och sandra och amanda är underbara :)

Och jag saknar min lisa såååå mycket! Och alla ni andra också, kom och hälsa på mej när ni vill ok! Hade behövt det nu..

nu ska jag nanna, ska upp tidigt imorn och få nycklarna till lägenheten (hoppas hoppas)

Måste släppa taget..................... ska det verkligen vara såhär svårt?

Lägenhet!

ÄNTLIGEN har vi fixat en lägenhet! Så jävla skönt är det :D Flyttar antagligen på sön eller mån, ska ner och skriva kontrakt imorn. Vi hade sjuk tur, den ligger centralt och i ett bra område 83 kvm med tre stora sovrum, kök, vardagsrum, två balkonger och fullt möblerad. Vi har till och med ett piano hahaha :P Är så glad att jag ska flytta ifrån skitlägenheten jag bor i nu!

Annars då, det är full rulle.. helgen var toppen, festade med två sjukt roliga killar, dom pluggar dock i frankrike så dom åker snart dit igen men de var roligt så länge det varade. och man är i barcelona herregud, här finns sjukt mkt folk och killar haha så jag bara lever livet och njuter :)

Sitter här på jobbet nu, två timmar kvar... vi har typ bytat namn här, jag heter Böret haha, lätt det roligaste namnet jag har hört, visste inte ens att det fanns. BÖÖRET på redig skånska. Vi har en lista här på massa roliga namn så det är bara att välja men Böret är mitt! Haha, ska ringa och presentera mej som böret snart, måste bara samla mej om det går. Sandra heter Turid, också sjukt charmigt :)

Och så ni vet ni där hemma som funderar på att komma och hälsa på mej, från och med nästa vecka är ni mer än välkommna att bo hos oss, vi har plats :) Ska till ikea snart och handla lite saker, bla. en madrass så vi kan ha gäster. Och vi har även en dubbelsäng och ska fixa en bäddsoffa! Karin, jag vet att du e sugen! ;)

En timme kvar här nu,sen ska jag hem och städa. Där ser ut som en bomb och min flatmate har dragit till Amsterdam bara så och vet inte när hon kommer hem. Synd för jag kommer inte vara kvar där ändå mohhaaha!

Chauu besos mis amigos

Trött som en get

Uh fyfan vad trött jag e idag, har precis börjat jobba men orkar inte ringa några samtal än. Vill bara sova en lååång siesta! Hehe men jag får skylla mej själv, är man uppe hela nätterna så blir man trött.

Igår var efter jobb drog vi ner till barceloneta och käka (aioli såklart vad annars:P) Sen mötte jag och Amanda upp "min" argentinare och hans vänner i gracia. Lite för mkt drag där kanske, galna punkare och rockare som hoppar runder och svinar och spiller öl och rökar på. Usch! Men jag hade trevligt sällskap iaf :)
Så, det blev ju att man blev uppe hela natten, somnade typ 7 imorse och trodde jag skulle dö när jag var tvungen att gå upp kl halv 12. Men det gör faktiskt inte så mkt för jag hade sååå mysigt igår! ;) Tog metron hem till Amanda direkt när jag vakna som bjöd på frukost, hon är en pärla hon ;)

Åh alla mina jävla samtal idag är hopplösa, antingen är alla sjukt sura eller telefonsvarare eller pratar dom inte svenska. Segt, men om 4 timmar är det HELG! Wiiee! :D Har rätt mycket som händer men måste iaf klämma in beachen och en shoppingrunda. Och kolla lägenheter + festa + mysa lite.. phhuu.. hahaa :P Jaja det ska nog gå.

Jag har det bra nu :) I stort sätt. Fattas bara lägenheten nu men det fixar vi i helgen!

Nu har jag snart rast och då ska jag till starbucks och köpa mej en FET latte så jag vaknar till liv. Har inte kunnat tänka på något annat än den jävla latten sen jag kom hit haha.

Adios amigos!

Mysig kväll

Gomorron! Har precis vaknat och skulle lätt kunna sova fem timmar till :P Har vänt min dyngsrytmen helt. Men måste börja göra ve mej snart för jag måste ner till vodaphone idag IGEN för igår kunde dom ju inte hjälpa mej för jag hade inget leg med. Idioter, där stod jag och köa i 45 minuter. Jag bara "PORQUE???" Jaa pga terroister säger han. Tsss, ser jag ut som en terroist? Haha, jaja komplicerat allt ska vara här i spanien.

Jaha, igår kväll då? :P Drog med Amanda och hennes pappa o co till gracia festivalen, satt på en mysig uteservering o åt tapas och drack öl (alltid). Sen mötte jag upp Honom, gick genom halva stan och snackade för vi skulle möta upp några kompisar till honom i en park som låg en jävla bit bort. Men det var skönt, var en skön kväll, inte för varmt.. och det var mysigt att bara gå där och snacka massa.
Så träffa vi hans vänner, jättetrevliga.... satt och snacka och drack vin i en park. Har fått öva upp mina spanska kunskaper ytterligare, men det e lättare att snacka med argentinare för det är ju den spanskan jag har lärt mej.
Jaaa, sen drog folket hem och jag och han promenerade ytterligare några kilometer i stan, ännu mer snack, gillar honom hittils, han e smart och vet vad han snackar om. Sånt gillar jag :)
Tillsut satte vi oss på en bänk tills 4 på morgonen och då kände jag att det var dax att ta en taxi hem, så det var bara hem och nanna. Men mysigt hade vi verkligen och vi kommer säkert ses igen :)

Nu måste jag duscha! Karin gumman, jag såg nyss ditt sms, jag ringer dej från jobb idag ok? :D Stressad som en gris nu!

Besitos para todos!

Rullar på

Ja de rullar på här i Barcelona :) Jobbet går skitbra, trivs som fan o de e roligt att gå dit. Och jag har tagit det lungt med festandet nu i två dagar, riktigt stolt över mej själv :P Har bara blivit en öl i parken efter jobb. (JAAA jag har lärt mej dricka öl sen jag kom hit, tro de eller ej:P) Det enda man har råd med ju!

Det enda som fattas nu är en lägenhet men vi håller på att fixa så det löser sig snart. Jag o Amanda o Sandra från jobb ska dela nått eget, blir bäst så o när man e tre så blir det relativt billigt. Och vi kommer få skitskoj tillsammans :D

Haha jag o Amanda var o kolla på en lägenhet i helgen, en delad. Och han som har den var nog den snyggaste killen jag någonsin sett :P Har inte sagt till honom än att vi inte kommer ta rummen haha. Ska träffa honom ikväll o ta en drink eller nått o gissa vart han kommer ifrån? Jaa just det de kan ni nog lista ut.... En Argentinare till... pordiooos! Hehe jaja, e ändå inte redo för nått seriöst, e bara skoj att träffa nytt folk o att han ser ut som han gör gör det ju inte sämre!

Nej nu måste jag snabba mej, ska ner och fixa ett spanskt nr och sen till jobb. Och jag vill att folk ska komma o hälsa på mej snart!!! Kan ni det?? Saknar er! :(

CHAUU

Salsa y espanol

Det blir bättre och bättre här i Barca :) Började jobba i måndags, blev dock lite krångel med den avdelningen jag skulle vara på så jag får vara på en annan avdelning i två veckor. Men det gör inte mej nånting, gruppen är jättego och arbetstiderna är perfekta, mån-tors 14.45-21, fre 14-19. Eftersom allt händer på kvällen här så kan man bara gå och ta en drink efter jobbet, gå ut och käka, jaa whatever :)
Och sen har jag tänkt börja på en spanskakurs med en tjej i min grupp och det är perfelt att göra det innan jobb. Sen har vi kollat salsaklubbar här i stan så på lördag blir det en klubb som heter Mojito. Ska bli niceee :) I

går efter jobbet drog vi hem till en tjej och drack lite vin och öl. Massa svenskar och två venezuelare haha. Var trevligt, orkade dock inte följa med ut så jag drog hemmåt runt 2 tiden. Hade lite problem att hitta vägen, fick fråga mej fram med dem lilla spanskakunskaperna jag har men jag kom ju hem tillslut :P Känner mej helt trygg att promenera här i dessa områdena själv, här är så lungt och skönt.

Jag tror faktiskt jag kommer bli bra här, igår tog jag metron själv, bytade linjer tre gånger och det gick utan problem. Det är inte så krångligt som jag trodde.

Nu ska jag äta, duscha och sen bege mej till jobb. Vädret är underbart, går var det nästan föör varmt men idag är det perfekt, typ 27 grader och lite moln. Hur är det hemma i sverige? Hörde att det regna ;) haha. Jaja, måste snabba mej..

saknar er alla där hemma!!! <3 Chauu

Better in time

Sådär ja! Då har jag fixat en helt ny, fräsch och oanvänd blogg. Bort med allt gammalt skit.

Har sagt upp mitt jobb där hemma, hyrt ut min lägenhet, packat mina saker och flyttat till Barcelona! Tänk att jag vågade! Kom hit igår till mitt rum jag ska hyra en månad till att börja med. Klart är det skitjobbigt, jag känner ingen här, vet inte hur jag tar mej runt i stan, allt är helt nytt och okänt för mej. Men jag är iallafall här och med tiden tror jag att det kommer bli underbart. Det jag har sett av stan hitills är fantastiskt, vilken stad alltså! Här är så sjukt fint.

Igår kväll var jag ute och åt med de två andra tjejerna som bor här, var typ en avskedsmiddag för den ena tjejen som åker tillbaka till england på tisdag. Vi var i ett mysigt, spanskt och oturistigt (eller hur man säger :P) område i stan, med massa barer och resturanger. Hann med några drinkar där sen mötte jag upp några killar från malmö och drog till Catwalk, en nattklubb som var desto mer turistig! Blev en hård första kväll om man säger så :P
Och idag har jag varit på playan med min roommate, riktigt skönt, somnade till och med. Här drar man inte till stranden förrens framåt eftermiddagen (bara att glömma alla svenska tidiga vanor, här gör man allt senare). Inte mej emot :)
Sen var vi ute och åt i hamnen och tog en promenad genom stan. Och nu sitter jag bara här, tänker, röker alldeles för många ciggaretter, har varit sjukt bakis hela dagen så det e faktiskt skönt att bara ta det lungt. Imorn ska jag ge mej på tunnelbanan helt själv hade jag tänkt, bara åka runt och försöka lokalisera mej. Och på måndag börjar jag jobba, längtar riktigt mycket, vill träffa folk, ha ett umgänge, ja ett liv helt enkelt. Ett lyckligt liv hoppas jag på. Bilder kommer snart också ;)

Fast jag har brytit ihop redan efter två dagar så försöker jag ändå tänka positivt. Måste det. tack alla som stöttar mej och hjälper. Allt jag har gått igenom den senaste månaden sitter fortfarande kvar, massa tankar och saknad. Men med tiden blir jag starkare, jag vet det. It will all get better in time..

Tänker på alla er där hemma, saknar er redan :/


Lite passande avslutning på mitt första inlägg:

It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through

Going, coming, thought I heard a knock
Who's there? no one
Thinking that I deserve it
Now I realise that I really didn't know
If you didn't notice, you mean everything
Quickly I'm learning, to love again
All I know is I'ma be ok

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

I couldn't turn on the TV
Without something there to remind me
Was it all that easy
To just put aside your feelings

If I'm dreaming ,don't wanna laugh
Hurt my feelings,
but that's the path I believe in
And I know that time will heal it
If you didn't notice, boy you meant everything
Quickly I'm learning, to love again
All I know is I'ma be ok

Since there's no more you and me
It's time I let you go
So I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is I'll be fine without you
Yes I will


RSS 2.0