Feber

Har haft feber hela natten, inte skoj kan jag tala om. Legat och kallsvettats och haft sån huvudvärk att jag trodde jag skulle dö. Har typ sovit sen jag kom hem från jobbet igår. Men när jag vaknade imorse mådde jag bra igen så det är skönt :) Bara en snabb feberattack fick jag.

Idag är det bajsväder, hade ju planerat att sola i parken hela dagen men det är lite molnigt och blåsigt. Typiskt när man väl är ledig så ska det bli sämre väder. Jeje...

Ikväll blir det fest och utgång för Romina som fyller år. Ska bli skoj :)


Nos vemos!





Playan förra helgen :)

Sommartider

Vilken underbar dag det varit idag! Årets värmaste dag hitills. Som en fin svensk sommardag har det varit. Jag gick upp tidigt, satte mej på balkongen i bikini och drack en kaffe. Sen ringde jag och väckte Desi och mötte upp henne i stan. Vi gick till Ciutadella parken, hittade ett avskilt ställe där ingen kunde så våra "vita och inte redo för beach 2009 kroppar" haha. Så varmt det var, har legat i bikini och svettats hela dagen. Hörde att det snöar i sverige föresten ? ;) mohhaha.
Sen kom Felipe frammåt eftermiddagen när han hade vaknat till liv, låg och solade och snackade skit till klockan fem typ sen rörde vi oss mot catalunia igen.. haha jag och Desi skulle ju ha en nyttig dag idag men nejdåååå, blev en stor bocadillo (baugette) för mej och en empanada (pirog) för henne. Och till efterrätt tog vi en latte och varsin cookie de caramell på Starbucks. Jaja, som sagt, det är ju lördag och då får man unna sig lite.

Så jag kom nästan precis hem, har varit en riktigt mysig dag och imorn är det samma sak som gäller (bortsett från allt ätande). Blir stranden först imorgon för på eftermiddagen kan där bli lite kallt och blåsigt, skönare att ligga i parken då. Så först beachen kl 12 i ett par timmar och sen mer solning i parken. Tänk att det är den 14:e mars och man kan ligga på stranden!!! Helt sjukt! :D Färg har jag fått också, yeaaahh! Bränns i ansiktet som fan.Känns som när man är utomlands och kommer hem till hotellet efter en hel dag på stranden, helt färdig och solskadad.

Nu ska jag lägga mej och kolla på Pretty Woman, helt slut är jag, varit ute exakt hela dagen. Skönt att göra någonting på dagarna när man väl är ledig och skönt att ta en vit helg. Behöver det. Får ut så mkt mer av att gå upp i tid och ta vara på dagarna när det är såhär fint väder.

Lite bilder :)






Posaren ;)


Föresten, min mikrofon är sönder så om någon undrar varför jag inte kommit in på skype så är det därför (mamma och pappa menar jag då) Får ta och köpa mej en ny :/

Nej, nu ska jag ta och bädda ner mej.. mys här hemma, har hela lägenheten för mej själv ikväll och det är inte ofta man är helt ensam så jag njuter verkligen :)

Hejdå <3

Fyra veckor och ett år

Idag är det exakt fyra veckor tills jag kommer till SWEDEN! :) Yeah man! Längtar som fan, drömmer om lösgodis om nätterna (det är sant) att jag går och plockar och plockar haha.
Kommer bara för godiset typ ;) Haha nejdå, det var ett stort skämt. Men en fet påse lösgodis är ju ett plus i kanten. Och massa påskägg, mmmmmm!
Ida är ju iofs i sverige nu och kommer på söndag med en påse till mej, OOOHHH ge mej! Sånt fetto jag är! Nej men salt godis är faktiskt det enda jag vill ha, har varit jätteduktig denna veckan.. äter bra och nyttigt och regelbundet. Och känner mej mkt piggare.

Nu är våren här i Barcelona på riktigt, imorn och lördag ska det tydligen bli 24 grader. Playan, here i come! Så underbart!

Nu ska jag ner till stan och gå ut och äta med Desi och Lotta. Ska bli mysigt :)


Och idag är det exakt ett år sedan HAN kom till mej i sverige. Minnena dyker upp... Tänk så hade allt gått annorlunda, då hade jag aldrig varit här i Barcelona nu, hade aldrig fått lära känna alla människor som står mej så nära nu, som det känns som jag känt hela livet. Hade aldrig fått uppleva denna underbara staden som jag vill bo i ett långt tag framöver. Känns som det var lika bra att det gick som det gick. Men idag saknar jag honom lite....

Nej, måste skynda mej nu, är vrålhungrig!

Adios <3

Är det en tunga?

Haha måste bara berätta vad för kommentar Ida la av när hon såg mej sitta och äta mina fiskpinnar med paprika (sånna inlagda paprikor på burk)

Hon bara: "Vad är det du sitter och äter, är det en tunga?"

K pasa locaaaaaa???



Stackars min mage

Gokväll!

Ligger här och lider. Har så fruktansvärt ont i magen, har haft det hela dagen. Känns som knivar som skär in :(
Kanske beror på att jag ändrat min kost totalt denna veckan. Gav mej fan på i söndags att nu får det vara nog med vitt bröd, vitt ris, bacon, majonäs, godis, kakor och choklad. (typ det jag levt på den senaste månaden) Så jag köpte hem massa grönsaker, frukt, tonfisk, ägg, sallad, bönor mm. Med andra ord bara nyttigheter. Har ju varit så sjukt trött på sista tiden, kunnat sova 14 timmar och sen sitta och gäspa på jobbet ändå. Inte så konstigt med tanke på att jag inte fått i mej några vitaminer eller järn eller nånting.
Jaja iallafall, denna veckan har jag verkligen varit jätteduktig, gjort sallader och tagit med mej på jobbet, ätit 2-3 frukter om dagen och lagat nyttiga middagar. Stått i köket och hackat och haft mej som en annan hemmafru :P Beach 2009 är på ingång och ALDRIG i mitt liv att jag visar mej såhär på stranden. Så nu blir det stenhårt framöver, förutom på söndagar då, måste få unna mej lite bakismat :) Är så laddad, och det är för min hälsa också, känner mej redan piggare.

Ikväll blir det en liten barrunda och sen får vi se vad som händer, om jag känner mej själv rätt så kommer jag vilja gå ut och dansa. Men vi får se :) Måste ligga och vila min mage lite först. Nyss ätit firrepinnar med tomat och paprika och citron, smarrigt!

Bueno, happy friday everybody! <3

Lan

Haha såhär kan det se ut en helt varnlig eftermiddag hemma hos oss :P Ser ut som vi sitter och lanar, nööördar! ;)

(Jag vet, möblerna, inga kommentarer, jag är faktiskt en fattig svensk i spanien)




Haha, kolla mina strumpor, inte ens ett matchande par har man ;)

DEPP

Tjaa!

Har inte så mkt att skriva, var ute i fredags och det tog på mina krafter. Så hela dagen igår spenderades i sängen, bara sov och sov, hela dagen plus hela natten. Helt sjukt. Är fortfarande inte helt kry.

Saknar sverige som fan idag, allt och alla :/ Men jag kommer hem den 9:e april! Längtar!

Har inte tagit några bilder sen jag kom hit efter jul så i fredags tog vi några och när jag la in dom så hittadr jag även lite bilder från i julas :)





Lilla shoolllllll <3


Och här är mitt nya hår, syns lite bättre på dessa bilderna. Lite för mörkt va eller vad tycks?






Kanske borde bli blond igen? Åååååå, blir aldrig nöjd haha :P



Adios!

RSS 2.0