Long time

Im back! Haha, sjukt längesen jag skrev här.. vet inte varför, inte kännt mej särskilt motiverad eller haft tid. Men allt är fortfarande toppen här, som vanligt :)

Förra helgen var ju mamma och pappa här, var jättemysigt.. var ute och käka på fredagen sen en runda till Nahuels bar och fick goda mojitos, gick jättebra med honom, synd bara att de bara hann träffas en snabbis men det kommer fler gånger ju! På lördagen var vi nere i city och shoppade lite, satt på mysiga uteserverigar i solen och åt tapas. Och på kvällen blev det pizza och en irlänsk bar här i närheten. Sen skulle de ju hem tidigt på söndagen så när de hade gått hem så blev det utgång på city hall med amanda och ida... älsklingen spela som vanligt och sen blev det efterfest med honom och alla hans kompisar till typ 11 på morgonen, herregud! Men skoj var det :)

Denna veckan har gått så snabbt, var på svensk fest igen på city hall i onsdags.. var riktigt skoj där men blev dock lite för många redbull vodka för min del, mkt gråt och bråk från min del när vi kom hem... men det löste sig och nu är det bättre än någonsin mellan oss.. ;) Han är faktiskt riktigt underbar, även om jag vill döda honom ibland så älskar jag honom :)
Idag var vi ute och åt lunch efter mitt jobb, argentinsk buffe, skitgott! Sen gick vi o shoppa lite.. alltså han är galen med att shoppa, det är som att gå med en tjejkompis.. har alltid så roligt när vi shoppar tillsammans. Han köpte en mössa till mej haha, så jag kan gå till jobbet på morgonen utan att frysa ihjäl om öronen. Óch massa strumpor och sånt som jag behöver :)

Nu sitter jag här i vår lägenhet, har faktiskt fått värme idag av vår hyresvärd, det tackar vi för.. inte en dag försent! Amanda och Ida har gått till Catwalk men jag är så sjukt trött så det blir bara att vara hemma för min del. Vi ska ju jobba imorn också, måste jobba in dagar för vi får ju ledigt typ 2 veckor över jul. Men det blir soft imorn.. vi får pizza och alla måste komma i myskläder eller direkt från efterfesten :P haha galet jobb man har!

Jaa det var väl lite om mitt liv för tillfället.. nu räknar jag dagarna tills jag kommer hem till Suecia över jul :) Saknar alla!

Beso!

Hemsk dröm

uh drömde inatt att jag och Amanda var jätteovänner, bara skrek på varandra hela natten. Fyyy!

Idag är det torsdag, imorn kommer mammi och pappi, ska bli skoj! Hoppas det blir fint väder, idag är det soligt och fint så jag hoppas det håller i sig!

Är lite dålig på att uppdatera här nuförtiden.. denna veckan har gått sjukt snabbt, i måndags hade vi tacokväll här hemma med girlsen, blev lite vin och sangria också, myyyys :) I tisdags kom älsklingen och hämta mej efter jobb också drog vi och käka.. sån buffe "all you can eat" haha, jag käkade för hela veckan kan jag lova :P Sen bara hem och nanna, sov 12 timmar helt sjukt. Och igår gick jag hem till honom efter jobb en sväng, bara kolla tv och myste sen skulle han jobba så jag drog hem till Ida och kollade sex and the city filmen, oooh så bra den är!
Skulle egentligen upp i tid idag och städa och fixa men neeejdå.. får göra det ikväll när jag kommer hem. Är ändå uppe till 3-4 om nätterna, min dygnsrytm är fuckt up :S

Nu ska jag snabbt in i duschen och sen gå och fixa ett nytt simkort, är helt handikappad utan mobil, hemskt men sant.

Haha här kommer lite bilder från i lördags, snacka om att vi flippa påväg till city hall, sprang och hoppade och hade oss, åkte "skridskor" på plaza catalonia. 4 svenska idioter ;D








Också träffade vi världens sötaste dvärg! :)




Presenten till Jana

Hur lyckas jag?

Hola. Vill bara säga att jag har lyckats tappa bort min mobil, fråga mej inte hur men när jag kom hem från city hall i lördags var den borta. Faaaan min älsklingsmobil som jag har haft i snart 2 år nu, alla mina nummer allt är borta :/ Så jag kommer att fixa nytt spanskt nr nu, ska göra det imorn tänkte jag, pallar ej idag. Skriver det här när jag får de!

Var på ikea i lördags med amanda, ida och sofie.. handlade födelsedagspresent till jana.. en stor korg full med svensk godis och mat :) Och åt såklart köttbullar, sååå gott! Sen var vi ju på födelsedagsfest på kvällen, stannade dock inte så länge där utan drog till city hall. Var väl sådär, hade sjukt ont i fötterna och sen blev det lite tjafs men det löste sig. Nannade hos älsklingen och hela dagen igår spenderades på soffan med täcke.. orkade inte röra mej en meter :P Sen gick jag hem frammåt kvällen och hade vänner maraton med amanda, kollade säkert 10 avsnitt :) Mysigt!

Idag är det bara jag och amanda som jobbar kväll, alla andra jobbar morgon. Vi ska ju bara jobba kväll nuförtiden eftersom vi gör ett annat jobb än dom andra. Lite tråkigt men men, rätt soft att det bara är hon och jag där ändå :) Och på fredag kommer ju mamma och pappa, ska bli roligt :) Har fixat så vi jobbar 12-17 då.

Fick ´älklingens bilder från fuerteventura häromdan så här kommer lite fler :) PUSSS!






Onsdag

Hola! Idag har Amanda kommit tillbaka från suecia :) Känns som en evighet sen jag såg henne fast de bara e ett par veckor. Och hon har tagit med svenskt godis till mej som jag sitter och kränger, mmmm :)

Jaha vad har hänt? Var på nasty monday i måndags med Ida, träffade älsklingen och alla hans kompisar där... var väl sådär, gillar inte nasty så mycket.. för tung musik och äckligt folk. Värsta köttmarknaden. Inte så bra att vara där med sin pojkvän kanske. Sen åkte jag hem med honom, nannade, vaknade, mådde skit, gick till jobbet, jobbade, åkte hem till äslklingen igen, käkade kolla film, käkade glass, nanna, hem och nu sitter jag här :P

Ikväll ska vi ha after work med jobbet, ska bli skoj, längesen vi hitta på något allihopa. Så vi ska boka bord på en resturang, käka och dricka billiga mojitos! Men det blir lungt ändå, pallar inte gå ut eller nått sånt.

Nej snabba ryck nu! Chauuu!

solen skiner i Barcelona

Buen dia! Här är det soligt och skönt, riktigt vårväder känns de som fast det är höst. Ska promenera mina 45 min till jobb med Ida idag :)

Kom nyss hem från älsklingen, haha vi behövde bara 1 dags vacation från varandra. Saknade honom sjukt mkt igår och det gjorde tydligen han också för han ringde mej och bara: "jag saaaaaaknar dej, kom och sov med mej" Naaw :)

Nu har jag varit och handlat hem mat, ska strax göra en tonfisksallad och äta på jobb, mmuuumms! Och ikväll fyller Nahuels kompis år så vi ska dit på middag och sen en sväng till nasty monday tror jag. Åh måste ta med mej kläder och smink och allt till jobbet, uh, hatar att jobba kvällar :S

Haha igår var jag och Ida ute i det fina vädret, satt i parken här brevid kyrkan så fick vi för oss att vi ville spela pingis, där finns nämligen ett pingisbord i parken. Så vi var på pingisracket jakt i säkert en timme, det finns fan inte nånstans i Barcelona. Så vi gick hem och kollade massa filmer hela eftermiddagen och kvällen istället. Är sjukt sugen på att spela pingis, får väl fråga älsklingen var man får tag på racketar, frågar han om allting haha.. vad skulle jag gjort utan honom? ;P

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre! Chauu locos!


Fuerteventura

Så ja då var jag hemma igen. Har faktiskt saknat Barcelona lite, älskar som sagt denna staden otroligt mkt :P

Men jag har haft det sjuukt underbart, fuerteventura är fantastiskt fint. Stränderna där, oh my god.. har aldrig sett sånna stränder i hela mitt liv. Milslånga stränder med kritvit sand och turkost vatten turkost vatten. Vi fick bara sol i 1,5 dagar men men, jag njöt sålänge det varade :) Har hunnit med en hel del på bara fem dagar, solat, badad, åkt båtutflykt, ridit kamel haha, hyrt sån öppen bil (vet ej vad det kallas) och kört upp i bergen och ätit alldeles för mycket. Nu är det 100% diet som gäller för mej ;) Nej men vi har haft det jättemysigt, behövde verkligen denna semestern... bara tagit det lungt, ingen alkohol, gått upp i tid varje dag... tror min kropp behövde detta och jag ska försöka ändra min livsstil lite nu faktiskt.

Med min älskling har det gått bra, höll på att döda varandra en dag bara haha, men så blir det ju när man umgås dygnet runt. Men dom andra dagarna har det varit perfekt :) Behöver bara lite vacation från varandra nu ett par dagar :P

Här kommer lite bilder för alla er nyfikna ;)










RSS 2.0