Sick..

Jaha, då var man sjuk. Feber igår och idag, svettats sönder sängen kan jag lova, uuhhee. Har ont i hela kroppen också. Fan, hatar att vara sjuk. Men det var väl bara en tidsfråga, jag som har klarat mig hela sommaren.

Känner mig liiiiiite bättre idag iallfall men stannar ändå hemma och vilar. Lika bra. Denna helgen ska jag bara vila upp mig, ta det jäääävligt lungt. Mysa rundor här hemma får jag göra.

Igår låg jag och kollade massa idol-avsnitt och klipp. Och inatt drömde jag att jag var på audition. Haha. Det var ett jävla mission att ta sig dit dock och när jag kom fram så kunde jag ju inte sjunga som jag vet att jag inte kan. Så jag bara att och snacka med juryn och charma dom. Sen gav dom mig en guldbiljett :). Jag bara: YEEEEEES!!! Haha, mina drömmar asså, dom är ju helt knasiga.



Nu ska jag dricka te och kolla på vänner. Det blir min fredag.



Hejdå

Tomt...

Hur kan man vara så ledsen för något man visste skulle hända förr eller senare?

Fan. När det väl händer rasar världen. Men, det man inte dör av gör en starkare.
Efter regn kommer väl sol?

Nu går jag och bäddar ner mig och sover bort denna jävla äckliga måndag. Ångest. Godnatt.

Höst

Ohhh det är höst i luften, sååå mysigt! Det var på tiden. Vaknade inatt av att jag frös. Så idag har jag tagit fram mina täcken och filtar och bäddat rent i sängen. Funkar ikke att sova bara med lakan nu. Längtar redan tills jag ska gå och lägga mig :).

Denna helgen har varit lugn. I fredags blev det lite afterwork och igår regnade det hela dagen så jag var bara hemma. Hade vänner-maraton, började kolla på första säsongen och sen kunde jag inte sluta. Fast jag har sett avsnitten en miljon ggr innan.
Idag har jag storstädat fram tills nu. ojoj så rent och fint här är nu, lägenheten skiner! Lyssnat på Bonnie Tyler på högsta volym gjorde jag också medans jag städade och sjöng som en dåre. Haha, stackars grannar, nu väntar jag bara på att bli vräkt ;). Nej, så farligt var det inte, själv tycker jag att det lät ganska vackert! Hmmm... det är jag nog ganska ensam om.

Funderar på en liten weekend till sverige snart. Får se... hade varit rätt gött. Saknar alla där hemma och vill ju träffa lilla Chloé :).

Nu ska jag äta något!


Ha det gööötttttt!




Saknar er!!!



På moln....?

Jag blir gaaaaaaaaalen!


Hej föresten! ;)

Idag har jag jobbat, hängt lite med Amoura, hem, käka, slappa. Sitter just nu och väntar på att senaste idol-avsnitten ska komma upp på tv4 play. Jag ska fan sitta i hallen och kolla på det. Cp cp cp internet.

Annars... inget nytt. Bara att jag blir gaaaaaaaalen! Fast positivt galen. Haha.

Min vän Emma och hennes Martin har fått världens finaste dotter! åhhh så fruktansvärt söt! Grattis till er, är så glad för er skull! Lillan :).
Blir sugen på en liten själv när man ser henne. Den dagen :). Ojojoj. Ett par år till sen smäller jag på! Hahaha (intern-skämt)

Nej, idol nu eller? Sen läsa, sen nanna. Jag älskar idol kan jag tillägga. Hösten är räddad ;)

Puss på er!


Slapp-söndag

Ojojoj vad jag har slappat idag!

Vaknade tidigt och var helt inställd på playan men ju längre tid jag satt här i soffan desto mer insåg jag att varför måste jag göra något? Jag har det bra här. Har varit helt ensam hemma hela dagen också, så jävla skönt. Bara jag, datorn och mina tankar :). Jag har folk omkring mig konstant dygnet runt så jag uppskattar verkligen lite ensam-tid. Det är man inte bortskämd med.
Solen skiner utanför men det skiter jag i. Jag tänkte ut och motionera lite senare ikväll när solen börjar gå ner. Ta en rejäl runda upp på berget, sätta mig på högst upp, titta ut över Barcelona i solnedgången och fortsätta filosofera. Mycket tankar som snurrar måste jag säga. Tänker mycket på framtiden, och jag blir faktiskt ganska lycklig när jag tänker på den. Fast att allt är helt upp och ner just nu.

Ändå är jag lycklig. Och jag tror att allt kommer att bli så bra. Allt kommer att falla på plats.



Lite sjukis

Jag har ont i kroppen!!! Och feber! Och fryser gör jag! Buuhuuu!
Har känt mig halvkrasslig nu i flera dagar och idag när jag kom hem från jobbet bröt det ut. Eller njaee.. jag kanske inte har 40 graders feber men tillräckligt för att jag ska känna mig hängig och tycka synd om mig själv.

Var på apoteket nyss och sa att jag ville ha något för febern. Då gav dom mig 650mg paracetamol så nu jävlar väntar jag på att den ska börja verka. Inga fjuttiga 400mgrammare som man får i sverige här inte! Känner mig redan lite svettig, sitter här tjocktröja och mjukisbyxor och det är typ 27 grader varmt ute.

Jaja, efter min njurinfektion klarar jag vad som helst!

En dag kvar på jobbet och sen är det helg och då ska jag vila upp mig. Hoppas på att febern går över tills imorgon bara. Men annars har jag mina paracetamol ;).

Annars... inte mycket.... saknar er där hemma i sverige lite grann. Är lite halvdeppig emellanåt. Men det går över, som allt annat. Tänker mycket på saker och ting. Känner mig som en dum människa ibland, taskig och feg. Men jag vet att jag inte är det egentligen. Allt kommer från någonting.

Jag svamlar. Nu ska jag gå och bädda ner mig och kurera mig tills imorgon.

Hoppas allt är bra med er!

Emma, jag tänker på dig och lillan. Snart kommer hon! Ofattbart! :)
Och Lisa... tänker på dig och ditt nya jobb och allting. Måste få en uppdatering på allt snart!

Natti!


RSS 2.0