Fest och sex and the city

Tjoo!

Denna helgen har varit vild kan jag tala om. Hehe, nej inte så farligt men ändå. I fredags var jag, Mario (yes jag fick med honom) Anna och Jonas och kollade på sex and the city 2. Det var 80% tjejer, 19% bögar och den resterande procenten var Mario och Jonas. Haha ;) Men åååååå jag älskade den! Nu ska jag bara vänta några veckor, sen ladda ner den och se den om och om igen!
Där satt en bög bredvid mig och mario som skrattade och skrek med pipig röst såfort man fick se en bar överkropp på en man eller något annat hmmhmm :P Snacka om att han var underhållande! Iallafall, efter filmen drog vi till en bar, tog en öl och sen hem med sista metron.

I lördags låg vi på stranden heeeela dagen och stekte, sen blev det utgång. Annas sista lördag i Barca. Hem till Amoura och föra lite, sen till rockklubb. Kanske inte riktigt min grej, men men, var trevligt ändå. Jag och Mario drog sedan vidare till en bar och mötte upp några av hans kompisar, fick en drink där och helt plötsligt var klockan fem? Vad hände? Så vi åkte hem, delade en flaska vin på balkongen och totaldeckade efter den.

Igår regnade det och var mulet så jag bosatte mig på soffan med täcke och kuddar och film. Somnade där och vaknade kl 5 på eftermiddagen. Käkade pizza och var allmänt bakis.

Idag kom jag hem från jobb kl 18 och har städat lägenheten, dammsugit, torkat av allt, tvättat, lagat mat + matlåda tills imorgon. Faaaan vad duktig jag är! Nu är här skinande rent :) Måste ju vara fint tills mina flickor kommer på fredag :D

Nu ska jag och hjärtat gå ner till packisen och köpa glass sen blir det soffan och film, mio min mio! Lagom längesen man såg den? Mario kommer att älska den, han älskar barnfilmer, haha, lillisen :)

Hoppas ni har en bra kväll! Besos!




Snaaaaaaaaaaaaaaart kommer niiiiiii! <3 (OBS, gammal bild, var på tok för blonderad ;P)


RSS 2.0