Rostade mackor

Igår gjorde jag misstaget att köpa mig en brödrost. Väääääldigt dumt. Men var så himla sugen. Så nu har jag tryckt i mig typ 20 rostade mackor. Kan icke sluta! Hehe. Så jävla gott är det!

Jaja. Fick ett sms häromdagen att min kära släkt vill att jag ska blogga mer så jag ska ju inte göra er besvikna. Även fast jag kanske inte har så jättemkt intressant att skriva nuförtiden :).

Denna helgen har varit ganska skön. I fredags efter jobbet blev det en liten afterwork på tältis som vanligt, blev ett par glas vin och sen hem till sängen och sex and the city. Igår vaknade jag, pigg och utvilad. Gick upp kl 9 och gick och storhandla mat. Jag och alla pensionärer som är ute och ränner kl 9 på en lördagsmorgon :).
Sen kom Nisse hit och vi kollade på sällskapsresan och chillade. Sen var tanken att vi skulle ut och discodansa så vi köpte en vodka och massa redbull. Lankisch och co kom och joinade oss hemma hos mig. Det blev dock lite ändrade planer då Nisse drog på fotboll, resten drog ut på nån bar här i Gracia och jag skulle bara vila lite och sen joina dom. Men totaldeckade istället :P. Tyo kl 23. PÅ EN LÖRDAG!!! (Johan Glans dialekt). Hehe, börjar bli gammal.

Men ganska skönt ändå för idag mår jag som en prinsessa ;).

Vad öppen man blir ibland måste jag säga.. Lite dumt kanske men orkar inte spela något som jag inte är. Jag menar vartenda ord...

Jaha, en rostad macka nu kanske?!

Puss på er!


Crazy bitch



"Det är omöjligt att vara förälskad och klok på samma gång"








RSS 2.0