Kan inte leva utan...

Sex and the city! Har varit min räddning många tråkiga ensamma kvällar förut och är det fortfarande. Terapi för mig :)

Orkar inte skriva så mycket, är helt färdig och ska kolla ett avsnitt och somna. Fan att Eddie inte gick vidare i idol, sötare än sötast är han ju... man vill bara krama honom ;) Men jag tror ändå att han kommer komma med! Även fast han kanske inte är den bästa sångaren har han sån jävla utstrålning och en blick som får en att smälta!

Godnatt, saknar er alla i sverige! Och min man såklart!

<3

Nu säger jag...

....godnatt!

Nu är tvätten tvättad, rummet städad (hmmm ganska iallfall), gjort matlåda till två dagar på jobb, tacoköttfärs med massa grönsaker,mmmmmm!

Är helt slut och ändå har helgen varit relativt lugn. Var bara hemma igår, kollade på alla webbtv avsnitt man kan tänka sig, var så uttråkad att det till och med blev cookalong (eller vad det heter) med mat Tina. Haha! Men hon är ju från Helsingborg iallfall ;)

Idag har jag varit i Mare Magnum (köpcenter ute i vattnet) men Malin, det var ju hon som skulle shoppa kläder till sin sydamerika resa men såklart blev det jag som shoppade det mesta istället. Ett spetslinne, öronhänge, en skjorta och ett par fuskskinnbyxor, så jäääävla heta! Varför hittar bara massa snyggt hela tiden som jag bara måååååste köpa? Har varit så duktig med shoppingen sen jag flyttade hit, vissa månader har jag hållt mig borta helt och de resterande har jag bara köpt för några 100. Så ekonomisk och duktig har jag varit men det verkar vända nu. När jag väl har börjat kan jag inte sluta. Har redan tänkt ut fler saker som jag bara måste ha. Jaja, jag spenderar inte mina pengar ute på krogen iallafall så något ska man väl unna sig :) Får inte gå till överdrift. Jag hade ju planerat en resa till mexiko nån gång nästa år också ju ;)

Jaja, vi hade det mysigt iallafall, åt lunch vid havet på en uteservering. Thaimat blev det, sååå gott! Sen blev det varsitt glas vin till maten också, vi lyxar till det för vi inte gick ut på lördagen och spenderade pengar ;)

Och guuud så varmt det är, högsommarvärme för fan, ge mig hösten nu så jag kan använda min nya garderob!

Natti natti buenas noches goodnight




Oldies

Haha det blev ingen strand ändå. Jag e sjukt seg, fastnade här och börja kolla igenom alla mina gamla bilder.

Så nu bjuder jag på lite oldies ;)











 


26:e september = playan

Har precis vaknat till liv och snart bär det av till playan. Typ 30 grader och sol ute idag, synd och klaga liksom :P

Har inte så mycket intressant att skriva, igår satt vi här hemma, jag, malin, hanna, frida, steffi och diana. Jag och Malin delade en flaska rom haha men jag blev inte ens lullig. Sen drog dom andra ut och jag låg och pratade med Mario tills fyra på morgonen.

Måste bara citera min älskling från igår:

- "Jag är så glad över att ha träffat dig, du förstår inte hur lycklig du gör mig och hur stolt jag är över att vara med dig..... Jag älskar dig!"

Som jag sagt, världens bästa. Exakt sånt här man behöver höra när man har hela jävla atlanten mellan varandra och inte kan vara nära och visa det istället.


Två bilder från en kväll för några veckor sedan. Fyfan vad jag ser rund ut i ansiktet, detta e katastrof! Gymmet nästa vecka när lönen kommer, det är ett som är säkert! :P






Ja, jag var lite småsur på denna bilden, därav min allvarliga min haha



Nej en snabb dusch sen plaaaaayan! C ya!

 


Powerwalk?

God eftermiddag! (eller ska man säga godmorgon)

Är helt död idag, orkar ingenting. Blev ju en vinpimplarkväll här hemma igår med tjejerna så idag mår jag som jag förtjänar. BLÖÖÖÖ :( Har bara legat i sängen med datorn hela dagen, ätit äggmackor med kaviar, så sjuuukt gott!

Skulle ju upp och powerwalka imorse, yeah right. Skulle inte tro det. Får ta det imorgon. Men snart ska jag ta tag i mig själv och hoppa i duschen och hoppas på att jag blir piggare efter det. Fint väder ute ju, får ångest av att ligga här inne och uggla.

Ikväll blir det bara lungt, kolla idol, laga middag och mysa med Frida (som ska vara hemma hoppas jag?). Tacka vet jag web tv, vafan skulle jag gjort utan det? Älskar nu när hösten kommer och alla bra program börjar. Idol varje dag, ensam mamma söker, hollywoodfruar (det sjukaste programmet hittills). Tv freak har jag blivit, men va ska man göra? Mysigt att ligga hemma på kvällarna nu när det börjar bli kallare ute.

Och jag saknar saknar saaaaaknar mario så fruktansvärt mycket! Vi pratar varje dag men jag vill ha han här hos mig :/ Min älskling, världens underbaraste.... den bästa jag träffat på väldigt länge <3

Nej nu ska jag duscha och sen ska jag försöka tvinga med mig Frida till Starbuck :P

Ciao!





Back to reality

Hola!

Då var man tillbaka till vardagen igen. Började jobba idag och det var faktiskt riktigt nice att vara tillbaka. Känner att jag har nya krafter och ny energi nu efter semestern. Alltid lika kul i the studio teamet, vi skrattar och har det allmänt bra. Det tycker jag är viktigt, att man har sammanhållning och trivs på jobbet, det ska vara kul också ju! Då brukar det automatiskt gå bra. En afterwork snart, yepp! :)

Nej, ville bara slänga in ett snabbt inlägg innan det sätts på ett avsnitt sex and the city som jag kommer att somna 20 minuter in på (alltid).

Har nyss kollat Idol och blev lite småkär i Eddie haha. Men jag har redan världens bästa, ingen slår honom ;)

Natti <3

Nu har han åkt :/

Har lovat släkten att börja blogga oftare så jag ska försöka hålla mitt löfte!

Kom hem från en behövd semester i sverige igår. Supermysigt har det varit, lungt och skönt. Och shoppat som en galning har jag gjort, hehe, det behövdes det också :)

Idag har mario åkt till mexiko för att fixa med arbetstillstånd och sånt, han ska vara borta i 1,5 månad. FYYY som jag kommer sakna honom :( men det klarar vi!
Så vi hann träffas en dag, varit ifrån varandra 6 dagar innan det. Jättemysigt hade vi det igår, gick ut och åt på en mexikansk resturang (jag som tvunget ville äta det haha) drack lite vin och bara myste. Och imorse följde jag han ut där han blev upphämtad av sin chef, grät som en bebis gjorde jag..aww sorligt var det. Men han måste ju göra detta, jag hoppas tiden går snabbt.

Nu ska jag möta upp Malin och gå och fika. En efterlängtad frappe på starbucks, mmmmm, inget slår det!

Snabba ryck nu!

Återkommer :)

RSS 2.0