Mina tjejer :)

Lite bilder från juldagen som jag har snott av Emma. Tack för en trevlig kväll! Lite kaos dock, men det är sånt man får räkna med ;).

Nu ska jag äta kylliiing!

Kram på er!





Spice Girls, haha



På G!

Kaos

Det är kaos nu. På jobbet, hemma, i mitt huvud, ja.. överallt.

Kan ju berätta att min roomie är ett stort jävla CP. Så jag vill ha han ut härifrån men måste då först hitta en annan. Ahhh.. orka ta tag i detta nu? Åker till sverige om 4 dagar så jag får väl ta det nästa år när jag kommer tillbaka. Thats life.

Har varit mycket festande på sista tiden, julfest, middagar, afterwork. Behöver ta det lungt.

Har inget kul att skriva. Vet fan varken ut eller in.


Jaja.. hejdååååå

Ove Sundberg

Haha, faaan vad jag älskar solsidan. Kan se det om och om igen. Lite sen är jag, jag vet. Säger bara Ove Sundberg, min nya idol ;).


"Du ska gå hem nu! Så ska du fundera på varför inga människor vill umgås med dig! Vet du varför? Jo, för att du är jobbig och snål! 2 mindre charmiga egenskaper!
"Hej jag heter Ove Sundberg och är jobbig och snål. Vill du umgås?"
-"Ah gärna. NOOOOOOOOOOOT!"
Schas, Ove! SCHAAAAAS!!!



"Det blir 102 kronor för dig och 98 kronor för miiiiiiiiiiiiiiiiiig"




Jag döööööööör!!!! :D





En isbjörns rövhål

Hej igen..

Nu har jag varit och solat. FYFAN säger jag bara. Kostade 14 euro för 10 min. Alltså typ 150 kronor. Och jag låg och frös i det förbannade solariet. Det tog inte ett skit.
Sådär, 150 kr i sjön, jadå. Sista gången jag solar i detta landet kan jag ju säga. Känner mig ännu blekare nu än innan jag solade. Ungefär som en isbjörns rövhål för att citera Johan Glans.
Usch vad jag känner mig blek, ful och sleten. Blööö... har gått ner mig totalt denna hösten känns det som. Nya tag nu!!!!

Ville bara säga detta. Klaga lite och så :) Är man ju bra på.


Pratade med Lisa innan som alltid klickar mig ;) Hehe. Åhh vad jag saknar dej gumman!


Nu ska jag ut på en liten tur till. Dock inget mer solade.


Ciaaaaaaoooooo


Längtar till sverige

Bara 1,5 veckor kvar nu tills jag åker hem över jul. 10 dagar, wiihooo! Snacka om att jag behöver det. Allt är upp och ner här nu kan jag säga. Behöver komma bort, få lite distans, koppla bort jobbet. Och allt annat som snurrar här nere i Barca.

Saknar när vi bodde alla tjejer på Eneborg, när jag fick min första lägenhet. Då bodde vi grannar allihop (förutom Emma) och det var så himla mysigt. Långisar med Sholl, myskvällar, fester, långa fikor i stan. Haha, kommer ihåg när Sarah bodde under mig och jag hissade ner kaffe till henne på morgonen från balkongen :) Det var tider det... Fan.. jag vill ha det igen! Men, alla växer ju upp och går in i nya faser i livet. Så är det ju.

Det ska iallafall bli skönt att få en liten julsemester i sverige.

Idag är jag ledig, var ledig igår också. Ska till banken nu och sen tänkte jag gå och sola. Är blek som ett spöke, orkar knappt med att se mig själv i speglen, blir helt deprimerad ju, haha. Sen blir det ner till Diagonal Mar och köpa julklappisar. Ikväll är det födelsedagsmiddag och kanske lite parteey?

Jaja. Så är det.

Här kommer lite gamla bilder :)













Bara partypics, nästan det enda jag har ju ;)

Ha en skön fredag!

fylleblogga

alltså jag pallar inte med mig själv.

satt på afterwork igår och drog hem och tydligen fyllebloggade jag. var aldrig på lady gaga haha. fan för dessa fylleblogginläggen och fyllesmsen. men jag var ledig idag iaf så det var skönt.

tro aldrig på något jag skriver här ;)

nu ska jag nanna... godnatt

RSS 2.0