En dyngrak ryss

Har suttit och läst igenom min blogg nu (no life jag vet) och faaan vad den innehåller mycket trams och svordomar. Har redan lyckats få med en svordom i första meningen nu!
Nej men seriöst, jag skriver som jag vore 15 år gammal. Men det är kanske underhållande, vad vet jag? Nu när man är närmre 30 än 20 kanske man borde skriva om viktigare saker?! Eller helt enkelt lägga ner bloggen? Neeeej, jag som älskar att skriva, har gjort det sen jag var liten. Och jag vet ju att jag har mina trogna läsare som följer mig även om jag är sämst på att uppdatera.

Idag har jag faktiskt inget intressant att dela med mig av, men jag skriver ändå så ni vet att jag lever :). Och har det bra, yepp. Varmt fortfarande, varmare än någonsin. Att laga mat är som ett helt träningspass. Aircondition TACK! Ähh... snart är det höst och jag läääängtar kan ni tro! Nu är det så varmt att mina nya fina löparskor får vila ett tag. Hörde att en kille dog här i trakterna när han var ute och jogga. Den ni. Nej men det är säkert ingen fara, bara sjukt jobbigt och svettigt. Och man blir lat i denna värmen.

Nej vad det var mycket klagomål om värmen hela tiden. Jävla skitblogg alltså, bara svordomar, trams och klagomål! ;)
Jag lovar att till vintern kommer det att vara denna: "Åhhhh vad kallt det är, alltså det är som en frysbox inomhus, ge mig värme och sommar nuuuuuu!"

Goa ni är som läser ändå, trots att jag är sååååå tramsig! ;D

Haha, föresten, min roomie hon är för rolig. Hon dricker öl och vin på sitt rum gör hon, från det hon kommer hem från sitt jobb tills hon deckar. Pratar på skype med sina rysska vänninor gör hon också, högt kan ni tro. (det är bara längst in i lägenheten på hennes rum och i hallen som internet funkar arrrrhhhh!!!). Låter som dom bråkar hela tiden. Och med jämna mellanrum kommer hon ut till köket för påfyllning. Och jag sitter vanligtvis här i soffan med datorn i knäet. För varje gång hon kommer ut går ögonen mer och mer i kors och rösten blir sluddrigare.
Förra veckan när hon kom ut frågade hon mig om jag inte skulle ut och festa. Jag svarade att nej, jag är trött och ska upp och jobba imorgon. Då sluddra hon fram att jag är som en mormor. Una abuela nånting. Hahahaha, hon är för rolig, tänk er en knubbig rysska på 35-40 år, aspackad, säga något sånt till mig. Och sedan vingla tillbaka till sitt rum. Jag dog av skratt.
Men hon är skön, hon städar och diskar och gör inte mycket liv ifrån sig. Och inget mig emot att hon har sina vinkvällar med skype på sitt rum. Lite skoj måste hon väl få ha, tanten ;)



Jäklar vilket långt inlägg detta blev ändå. Och jag som inte hade tänkt skriva så mycket. Jaja, har man väl satt igång är det väl likabra att göra det ordentligt ;)

Nu är det snart läggdax för mig! Hoppas ni sover gott!

OCH, jag åt köttbullar idag och det var väldigt väldigt gott!

Natti!

Pusss


Himma!

Nu är jag hemma i Barcelona igen och det känns hur skönt som helst! Men jag har haft det jättebra i gamla goa Helsingborg :)
Flygresan var fruktansvärd som vanligt, bakis och skakis som alltid när jag flyger. Satt på nålar hela vägen och bara väntade på en krash. Men jag överlevde ;). Nu har jag börjat nojja istället på att vi ska kocka med ett annat flygplan?! Asså, det blir bara värre och värre för varje gång. Så när vi flyger genom moln och sånt är jag helt stirrig för då kan piloterna inte se om där kommer ett annat plan. Haha, jaja, man är som man är. Det går väl över får man hoppas!

Igår var jag bara hemma och myste med M som jag har saknat sååå! Somnade tidigt och imorse packade jag upp och fixa och dona här hemma. Sen blev det en powerwalk med M och mina nya träningsskor som jag fick av mamma och pappa, jisses säger jag bara, det kändes som jag flöööög fram :D Vilken skillnad!
Nu har vi ätit lunch, svenskt bröd med svensk pepparsalami med paprika och gurka, muuuuumsss! Mario älskade det :). Samt en stor spansk kaffe på det. Solen skiner och vi tänkte bege oss ner till playan nu i eftermiddag. Det är dock inte så varmt här som det var när jag åkte och det är jävligt skönt.

Haha, M sitter i hallen på en fotpall och jobbar nu. Han har skohyllan som databord. Det är enda stället i lägenheten där han har internet. Ser lagom kul ut :).



Titta vad duktig han är, jag skickade mina studio bilder till honom så fixade han till sin favorit i photoshop så den blev ännu bättre! Han kan min man :P


Före:




Efter:




Vad tycker ni?

:)




I sverigeeeee

Haaaj!

Nu är jag i Sweden (sen i torsdags). Lite kallt dock men sååå skönt att vara här! Jag har umgåtts med min Lisa, festat, ätit massa mat och godis, varit på The Studio med mamma, mormor, moster och kusiner, shoppat och bara tagit det lungt.

Denna datan är cp att skriva på... så jag avslutar snart :P Imorgon blir det att träffa hela släkten men först fika och mys med Loella som jag inte har träffat på 100 år :/. Och snart kommer Susanne hit och då ska vi grilla och dricka viiiiiiiiin!

Jag saknar dock min Mario men att sakna är bra! Min lillis <3


Jaja, här kommer lite av bilderna från idag ;)









Nej, maaaaaaaaaaaaat nuuuuuuuuu!


RSS 2.0